josieHpersson

8/11

Kategori: Allmänt

Nu har jag det lyxigt, har värsta långledigheten över helgen! Är ledig i fem dagar... Men idag har jag fullt upp! Min syster Jessica och hennes kille Martin ska komma hit och äta lite mat och så ikväll, så jag måste städa för det ser ut som en krigszon här hemma... Sen måste jag möta Patrik i centrum så vi kan handla till ikväll och så vidare. Som tur är började jag förbereda redan igår och gjorde en ny efterrätt som jag aldrig gjort förr, gjorde en blåbärscheesecake med vit choklad ovanpå. Ska köpa lite färska blåbär och lägga ovanpå idag så den blir lite fräschare. Sen får vi hoppas på att den uppskattas! Har ju inte ens smakat den själv så vi får se om jag ens tycker om den. Men det var väldigt enkelt att göra vilket var skönt eftersom jag inte är någon mästare på att baka direkt.

Annars hade jag faktiskt tänkt att ta det lugnt på min ledighet. Eller Patriks syster och hennes man kommer ju hem från Vietnam imorgon, så jag tror att dom ska sova hos oss en natt. Men det blir ju bara trevligt såklart! Sen ska jag försöka rensa nere i vårat förråd, för där nere är det också kaos. Måste slänga en massa saker som vi inte använder så att vi får plats för saker som vi faktiskt använder men som inte ska stå uppe i lägenheten... 

5/11

Kategori: Allmänt

Vilken dag vi hade igår, var så jäkla kul att komma ut med kollegorna utanför jobbet! Har nästan träningsvärk i käkarna idag efter allt skratt igår...


Jessica & Johanna på Astas vedugn

4/11

Kategori: Allmänt

Idag har jag en ledig dag efter min jobbhelg. Vart faktiskt lite besviken för jag hade förväntat mig 2 lediga dagar, det är vad jag brukar ha efter att ha jobbat helg! Men det är ju början på ny schemaperiod nu så det är antagligen därför. Ska inte klaga, är ledig fem dagar på raken här över helgen som kommer... 

Men idag ska jag in till Enköping i alla fall, faktiskt så ska jag hela vägen till jobbet. Jag och några jobbarkompisar ska gå ut och äta något gott och sedan gå på bio ikväll, det blir nya Thor i 3D på biografen i Enköping. Jag hittar ju inte alls i Enköping så därför åker jag hela vägen till jobbet och möter Johanna där, hon har köksturen idag så hon slutar vid halv fem ungefär. Johanna hittar lite bättre i Enköping så då hittar hon nog dit där vi ska möta de andra. Annars får vi väl virra runt, haha! 



Jag idag, har en bra hairday, äntligen. De dagarna är sällsynta hemma hos mig!

2/11

Kategori: Allmänt

Råkade gå ut igår, lite spontant sådär. Var ute med lina, en gammal kompis från högstadiet! Vi hamnade på greken här i Bålsta efter att vi varit hemma hos hennes pojkvän och förat. Jag är inte så mycket för greken, men det var faktiskt kul ändå. När dom stängde och de andra drog på efterfest så gick jag hem, jag ska ju faktiskt jobba idag.

Och pappa ska till Dalarna idag över dagen, så jag har det så lyxigt att jag får skjuts till jobbet och kanske får skjuts hem också! Skönt att slippa åka buss liksom...




Måndag, fredag, måndag?

Kategori: Allmänt

Idag ska det vara fredag, men jag tycker det känns som måndag. Det är nog för att jag varit ledig i två dagar tror jag. Det är inte för att jag är supertrött och otaggad på något vis för det är jag inte, snarare tvärt om! 

Fick finbesök från Småland igår, Patriks syster Martina och hennes man Patrik kom på besök över natten. Var roligt att se dem, var väl sisådär hundra år sedan jag träffade dem sist! De ska ju vidare till arlanda idag på morgonen, till vackra Vietnam. Lyckliga jäklar! 

Anyways, det blir jobbhelg för mig denna helg. Idag jobbar jag dag och ska ta med mig cupcakes till mina pensionärer på jobbet! Sedan jobbar jag kväll både lördag och söndag, något jag valt själv. Funderar lite smått på att följa med mina arbetskamrater ut i Enköping imorgon kväll, halloween och allt men jag vet inte. Är smått sugen fast ändå inte liksom!