josieHpersson

28/7

Kategori: Allmänt

Fick en present lite random av min lillasyster Jessica här om dagen, kunde inte ladda upp bilden då för att hon hade köpt en likadan present till vår andra syster Izabelle som var på Öland så jag fick inte förstöra så hon såg det innan hon fått den själv. Men nu kan jag göra det, Jessica har köpt ett exakt likadant "hänge" till oss alla tre, systrar <3


26/7

Kategori: Allmänt

Nu är soffan och soffbordet monterat, vart hur bra som helst! Var lite nervös eftersom jag köpte allt online och inte provsuttit eller något, men soffan var hur skön som helst och passar perfekt in i vårat vardagsrum. Kan verkligen rekommendera trademax.se där jag köpte allt, fick det levererar fram till dörren gratis och det gick snabbt. Dock var det ju lite småkrångligt att få upp allt till lägenheten men tack vare fina grannars goda råd och min starka sambo gick det ganska smidigt ändå.

I förrgår efter att vi satt ihop soffan så åkte jag in till Råsunda för att dricka vin med mina fina tjejer, och fick även träffa nytt och fint folk så det var riktigt trevligt! Vi gick sedan till Harry B James och kollade på när Bohemian Lifestyle spelade vilket var roligt och längesedan. Förut gick vi ju på typ varje spelning men det har inte riktigt blivit så de sista åren eftersom jag bland annat har bott i Vimmerby och sedan jobbat så mycket som jag gjort. Men som sagt, var väldigt roligt! Tog en taxi hem till Bålsta på natten eftersom pendeln inte gick och det vart inte så dyrt som jag trodde. Skönt att komma hem och vakna upp i sin egen säng efter en utekväll!

Igår gjorde vi inte så mycket, vi plockade undan lite i lägenheten och drog ner saker till förrådet samt gick till återvinningen med allt skräp från soffan. Sedan åkte vi och storhandlade tillsammans med min käre far och när vi kom hem så färgade jag håret. Jag försöker ju bli mer rödhårig så jag lade i en väldigt stark blondering först och sedan lade jag i en väldigt mörkröd färg, och jag tycker faktiskt det vart rödare.

Just nu sitter jag på bussen och är påväg till jobbet, jobbar hela helgen och just idag kör jag en heldag eftersom jag tagit ett pass för en kollega då hon ska åka utomlands. Men det ska nog gå bra, älskar man sitt jobb så behöver man inte arbeta en enda dag i sitt liv säger vissa, och det är precis så jag känner.

Ikväll ska Patrik ha en kompis över så vi ska grilla, blir nog ett skönt avslut på dagen innan jag däckar i sängen!


Jobba kväll!

Kategori: Allmänt

Sitter ute på vår balkong och tar en kaffe, försöker peppa för att jobba kväll... Känner mig lite hängig och har sträckt min rygg så har sjukt ont i hela vänstra sidan. Tur att vården har kommit så långt att vi har våra hjälpmedel på jobbet och slipper tunga lyft. Ska bara jobba ikväll och sedan är jag ju faktiskt ledig i två dagar så jag har tid att ta igen mig på. Imorgon kommer dock vår nya soffa och vårat nya soffbord så då blir det ju lite tunga lyft för att få upp det till lägenheten men förhoppningsvis har jag inte ont då!

Annars är allt bara bra, vädret kunde varit bättre. Man vill ju ha sol och värme på sommaren men nu har vi typ lite kyla och blåst? Tur att jag haft min semester med fint väder så jag överlever sådana här dagar, haha!


Nya soffan & soffbordet med sittpallar

Kategori: Allmänt




Vår hall

Kategori: Allmänt

Vi har städdag idag hos familjen Halkola-Persson-Turhede. Vi rensar och far runt, det har vi gjort hela dagen... Vi har även skruvat upp lite grejer som vi köpt och som bara blivit liggandes, typiskt oss men när vi väl kommer igång så kommer allt upp på en gång!

Bjuder på en bild på vår hall där vi skruvat och hållt på idag, detta är vad man ser så fort man kommer innanför dörren och jag tycker i alla fall att det nu ser mer inbjudande ut!


Ny plånbok

Kategori: Allmänt

Köpte mig en ny plånbok från Wera Stockholm idag när jag & Patrik var i kista & kollade på world war Z. Tyckte det var dags nu när min gamla spruckit när vi var i Dublin pga alla dumma småmynt man får i euroländerna... Denna är iaf i fin, mjuk kvalitet och är ganska "töjbar" eller vad man ska säga, så det är nog ingen risk att den spricker!

https://cdn1.cdnme.se/3167940/6-3/pic_51eb200ce087c3125263de75.jpg" class="image">

Slut på semestern...

Kategori: Allmänt

Idag är det dags för mig att gå tillbaka till jobbet, semestern är nu officiellt över! Visst är det tråkigt, men även roligt. Hade jag inte haft det jobb jag har, med de underbara arbetskollegor jag har hade det nog varit mycket jobbigare. Men jag kan ärligt säga att jag ser fram emot att komma tillbaka till jobbet!


Cupcakes

Kategori: Allmänt

Mina småsystrar var så gulliga igår när vi kom hem från Dublin, då hade dem bakat cupcakes åt oss och varje cupcake hade en egen smak utefter vilken person som skulle äta den! Mamma som älskar lakrits fick en sådan såklart, pappa som älskar blåbär fick den blå, Patrik fick jordgubben och jag fick cheesecaken! Har man lite gulliga syrror eller vadå?


Instagrambilder från Dublin

Kategori: Allmänt




Grillat och utekväll med bästa kollegorna!

Kategori: Allmänt

Detta var dock i fredags, men jag laddar upp bilderna ändå!


Nytapetserat

Kategori: Allmänt

Pappa har varit här idag och hjälpt oss att tapetsera. Jag agerade mest projektledare och stod och pekade där jag tyckte det vart fel, men det är en viktig roll det också, haha! Är väldigt nöjd med resultatet dock.