josieHpersson

14/8

Kategori: Allmänt

Nu har jag inte skrivit på ett tag, igen! Jobbade 6-dagars vecka förra veckan så då fanns inte mycket att skriva om eftersom jag i princip bara jobbade. Men nu har jag varit ledig i två dagar, inte för att det händer så mycket mer när jag är ledig men ändå.

Handlade lite saker till hemmet igår, köpte nytt påslakanset som var på extrapris som känns superlyxigt! Dom kostade egentligen 499kr per set men nu fick man två set för 399kr så jag är väldigt nöjd. Köpte även två par gardiner och lite handdukar till badrummet och till köket.

Idag tänkte jag plocka lite här hemma och sedan ska jag hem till mamma ikväll för att äta lite middag med henne för hon är helt ensam hemma den här veckan. Pappa är i Borlänge, Izabelle är på Öland med hunden och Jessica är i Finland med sin pojkvän. Så jag tänkte dra dit sen som sagt så hon får lite sällskap i alla fall!

Imorgon ska man jobba igen, men jobbar bara två dagar och sedan är jag ledig i helgen igen. Funderar på om man ska dra på bio och se "lone ranger" tillsammans med Patrik men vi får se hur det blir!


4/8

Kategori: Allmänt

Varit ledig hela helgen, världens varmaste helg! Dock kör jag och Patrik Harry Potter maraton och kollar på alla filmerna så vi är inte ute så mycket. Det kan vara skönt det med eftersom vi inte mår sådär hundra.

I fredags var vi i alla fall ute, var hos mina föräldrar och grillade och drack vin och hade sådär trevligt. Lina tittade förbi en stund på kvällen, det var ju hennes födelsedag också så hon hade varit ute och slirat på "stan". Hur som helst, en superbra helg. Kommer nog vara riktigt utvilad nu när jag har en 6-dagars vecka med jobb framför mig.

Idag blir det att fortsätta med Harry Potter filmerna och sedan ska vi städa lägenheten...


2/8

Kategori: Allmänt

Usch, idag är ingen bra dag. Är krasslig och har ont i hela kroppen... Skulle egentligen åkt in mycket tidigare till jobbet men jag kunde inte imorse, hade jag inte tagit sovmorgon så hade jag inte kunnat jobba alls känner jag. Då hade jag behövt sjukanmäla mig... Har varit vaken sedan sju men har fått ta det så lugnt på grund av att jag känner mig så dålig... Skönt att jag ska sitta på kontoret idag, då kan man bestämma lite över sin egen arbetstid som tur är...