josieHpersson

Katt i skål

Kategori: Allmänt

Full rulle

Kategori: Allmänt

Nu har det inte blivit mycket uppdaterat här! Har haft fullt upp och inte ens orkat tänka på att skriva något...

Träffade Jojo när jag kom tillbaka till Bålsta i onsdags. Vi gick till centrum och muppade runt och snackade bara allmänt mycket skit.

Igår var jag inne i stan hela dagen med mitt favvohååmåå Ronny. Vi började med kaffe på bueno, och gick sedan runt på stan och shoppade. Köpte mig bl.a. En duffeljacka och en necessär. Drog även förbi weekdays och fick träffa fina Ludde som jobbar där en snabbis.

Efter shoppingen tog vi bussen till Ronnys jobb och där fick jag en rundtur. Väldigt häftigt ställe med olika upplevelserum för ungdomarna, coolt! Vi drack lite kaffe och Ronny spelade piano och sjöng lite för mig.

Sedan drog vi in till stan igen, men denna gång vart det Stureplan. Dom hade jättefina juldekorationer där! Vart bjuden på mat på taco bar där, för ronny höll väl på att svälta ihjäl och jag var fattig...
Vi gick in på swarovsky och suktade lite efter allt fint som man inte kan köpa nu i december/januari för att man är så förbaskat fattig!

Vi gick även in på NKs porslinsavdelning samt american homes och suktades lite mer...

Efter detta så åkte vi åt varsitt håll, jag åkte hem till Bålsta. Kvällen igår gick åt till packning i princip! Så nu idag ska jag typ göra mig iordning så kommer Fredrik och hämtar mig så drar vi till Vimmerby!

Haha, Ronny hade köpt kalsonger från något japanskt ställe och fick med sig en beskrivning på hur man ska respektive inte ska ta på sig kalsongerna:


Dålig uppdatering

Kategori: Allmänt

Har inte skrivit så mycket pga sjukt dålig internet-connection här uppe i fjällen!

Vi firade jul nummer 2 den 25e tillsammans med min pappas sida av släkten.

Har vart ute och gått här i fjällen. Vi har även suttit och ritat "top models" med vår kusin Emma och sett på när pappa försökt manövrera en av sina julklappar: en radiostyrd helikopter!

Sedan har inte så mycket hänt! Vi har bara tagit det lugnt och försökt att inte gå varandra på nerverna. Och så fyllde ju pappsen 51 år igår ju!

Nu sitter vi i bilen på väg mot Bålsta. Ska ta ett shopping-stopp i Borlänge på kupolen också!

Lite random bilder tagna med ajpheuwnen!

Bilfärd... Igen...

Kategori: Allmänt

Så sitter man i en fullsmockad bil igen med hela familjen! Idag bär det av till Idre, till min farbrors fritidshus på Sveriges näst högsta adress. Tar väl en sisådär 4h från Smedjebacken som vi precis åkte från.

Otroligt vacker bild på moi!

God julaftonsnatt!

Kategori: Allmänt

Sitter i sängen bredvid min lilla mormor som ligger och snarkar. Har musik i öronen för alla som känner mig vet ju att jag blir lite dampig när folk har ljud för sig.

Haft en väldigt trevlig jul tillsammans med mammas del av släkten. Fick bl.a. Sodastreamer, presentkort på Ikea+hm, dukar, snygga inredningsgrejer och smink m.m!

Imorgon bär det av till Idre, ska fira jul tillsammans med pappas del av släkten. Där stannar vi också några dagar. Typ helt isolerade. Får se hur det går, haha!
Pappa fyller år den 27:e så det ska vi fira där. Så åker vi tillbaka till Bålsta den 28:e då.

Saknar mina finaste killar <3

Julafton

Kategori: Allmänt

Julaftons eftermiddag

Kategori: Allmänt

Nu har vi tagit oss till vår destination för dagen, min morbror Rauno och min gudmor Ingers hus!

Chanel som kollar helt fokuserat på Ferdinand + årets gran!


Gårdagen

Kategori: Allmänt

Igår uppdaterade jag väl inget här? Nä, men det var för att det var kalabalik hos oss. Så himla stressigt! Vi åkte till barkarby och Jakobsberg för att köpa de sista klapparna. Bara det tog ju typ halva dagen... Sedan skulle alla hem och packa och slå in paket och jag drog till centrum och köpte mig en tunika.

Efter det åkte vi till Smedjebacken och jag sov hela vägen i bilen. Vi åt lite mini-julbord hos mormor och så somnade vi alla efter det!

Nu har jag varit vaken ett tag och ska göra citron och marängpaj tills ikväll!

God jul allihopa! Och grattis på födelsedagen till min kusin Emma som fyller år idag.

Mitt i natta

Kategori: Allmänt

Här sitter jag mitt i natten! Är ganska pigg men ska snart försöka sova, ska nämligen upp kvart i åtta imorgon.
Jag och mamma ska köpa de allra sista julklapparna och födelsedagspresent till far min! Han fyller ju år sådär lägligt några dagar efter jul.
Sedan ska vi till en affär i Bro för att köpa vinterjacka till mig och sedan blir det Bålsta centrum en sväng. Efter det borde vi vara klara, och då bär det av mot Smedjebacken, Dalarna! Vår första anhalt denna jul.

Nu ska jag fortsätta kolla på TV och försöka somna.

22/12

Kategori: Allmänt

Dagen har varit lugn men inte totalt händelselös!

Jojo kom förbi en sväng med sin hund Meja, som ser ut som ett litet får! Skitsöt! :)

Sedan somnade jag och Chanel i soffan igen, vi båda var väl lite trötta efter besöket. Chanel och Meja hade ju lekt loss ute på gården.

Sedan har jag följt med mina föräldrar till centrum och gått på bolaget samt handlat mat + köpt julklapp till Chanel. Efter det åkte vi till Willys och handlade mat.

Nu ska jag typ kolla på TV och förbereda inför morgondagen då vi åker till Dalarna. Packa lite osv... Så ska jag färga utväxten också, så jag slipper se ut som en halvt flintskallig människa!

Märta-Stina

Kategori: Allmänt

Bjuder på en bild på betongvägens nyaste tillskott i familjen: hamstern Märta-Stina som ägs av min ena lillasyster Izabelle!

Bästa vänner?

Kategori: Allmänt

Märta-Stina <3 Chanel

Sovit

Kategori: Allmänt

Jag och Chanel har tagit en liten tupplur :)

Chanel <3

Kategori: Allmänt

Morning

Kategori: Allmänt

Har vart vaken ett tag nu, legat och dragit mig och väntat på att hunden ska vakna. Har vart ute med henne och hunnit äta frukost med.
Fått reda på att min lön inte blir så fet som jag önskat, efter räkningarna blir det inte mycket kvar... Men vi klarar oss! Får ju pengar igen den 9:e januari.

En bild på mig för att jag var nyvaken

Paket!

Kategori: Allmänt

Kanske borde lägga mig snart så jag kommer upp imorgon? Är ju min uppgift att gå ut med hunden när jag vaknar...

Sedan vet jag inte säkert vad dagen bjuder på, men det märker jag väl. Kanske träffa Ronny? Jojo? Fidde? Eller ingen alls om alla bestämmer sig för att dissa mig.

Blir i alla fall att kolla lite smått i butiker imorgon, vill hitta något fint att ta på mig på julafton. Lite tradition att jag köper en ny outfit varje jul. Jag har förvisso en redan, som är ny... Men i min familj firar vi ju 2 dagar, så behöver ju kanske 2? Höhö...

Har suttit och slagit in paket, för det är ju typ det roligaste jag vet så här års! Men nu är alla paket inslagna, så jag hoppar nog in i duschen och gör mig iordning för att sova på soffan!

Framme

Kategori: Allmänt

Framme i Bålsta sedan några timmar tillbaka. Kom fram vid 19.00 för att vara mer exakt. Resan var väl relativt odramatisk, var väl oroligt att jag inte skulle klara av alla byten i Linköping pga förseningar etc... Men jag kutade som en galning med all min packning och jag hann med alla tåg så det gick bra.

I Bålsta har väl inget spännande hänt i vanlig ordning. Har varit ute med hunden, ätit middag, druckit kaffe och tagit en vända till Bålstas coola innecentrum, hahaha.

Och nu är planen som denna, jag ska ta på mig min zipperall och glida ut i kylan tillsammans med hunden som ändå inte vill gå ut pga mörkret och kylan.

Då var man på väg...

Kategori: Allmänt

En timme en minut...

Kategori: Allmänt

Har varit vaken ett bra tag nu, så är redan trött. Hade svårt att somna igår så vart inte så många timmars sömn.

Men jag är redo att bege mig till Bålsta snart i alla fall! Är färdigpackad och ihopordnad, har vart på byn och hämtat ut pengar etc etc.

Tåget mitt går om ca 45min här från Vimmerby, och jag ska vara framme i Bålsta 1902 typ... Men vi får väl se hur det går, det har ju snöat... I år... Igen... Så man kanske inte kommer fram alls, vem vet?

Var inte min mest fotogenetiska dag idag, så alla bilder vart totally åt helvete! Men jag bjuder på en sunkbild anyways :)

Tjehrlehk

Kategori: Allmänt

<3 mina finaste pojkar <3

Bålsta imorgon

Kategori: Allmänt

Blir visst att dra till Bålsta redan imorgon, vart lite panikigt här hemma då jag har för mycket packning och ingen väska! Har ju dumt nog lämnat väskan i Bålsta sist jag var där...

Men Patriks snälla mamma kom förbi mitt i natten med en stor och rymlig väska så det löste sig i alla fall. Nu har jag packat allt, och är tacksam att jag endast har 2 byten imorgon med tanke på all den packning jag har...

Min lilla packning för att vara borta typ 8 dagar... Men tänk på att det är julklappar där i också, så don't blame me!

Skabbigt dålig iPhone-bild också!

Sova sova säng säng säng

Kategori: Allmänt

Nu är det dags för mig att sova lite, så här tio i tre på natten!

Har alla julklappar helt färdiga nu, inslagna är dom också. Nu är det bara en julklapp jag väntar på att den ska komma med posten, och enligt företaget borde den försändelsen typ kommit i fredags... Men men!

Annars har inte särskilt mycket skett idag. Vi beställde pizza och kollade på tv till middag, och tv har vi fortsatt titta på hela kvällen. En riktig Svensson-mys-kväll med andra ord!
Pratade lite i telefon med Jojo också, det var trevligt. Vi pratade om allt och inget samt nyårsplaner, inget bestämdes så vi får väl se hur det blir helt enkelt...

Om 2 dagar sitter jag på bussen upp mot Sthlm/Bålsta! Ska bli kul att komma hem lite. Sedan drar vi ju till Dalarna och träffar tjocka släkten <3

Saknar Chanel!

Dear heart

Kategori: Allmänt

Julahopping!

Kategori: Allmänt

Idag bär det av ned på byn för att julhandla lite. Jag har sovit ut riktigt ordentligt idag, så jag vaknade för typ en timma sedan...

Snön ligger på backen och jag ska som sagt ner och julhandla. Vilken härlig känsla! Verkligen en julig känsla!

Nyvaken tjej:

Nöjd tjej

Kategori: Allmänt

Har stuckit iväg en snabbis till Tempo och handlat lite, bland annat en pepsi max och marsipanbröd! Så djävulskt gott!
Träffade även Hanna precis utanför affären och Jennie i affären med hennes pojkvän Jocke. Trevligt även om jag var lite distraherad...

Men nu ska jag mysa framför tv:n med min hane framför 2 and a half men och Beck och ha en allmänt bra kväll. Fira lite att man är ledig nu! Inget mer jobb eller plugg förns efter jul, sjukt skönt!

Nöjd tjej just nu:

Going mental

Kategori: Allmänt

Hemma från jobbet nu, sitter framför tv:n och kollar på 6:ans "face off" som är en sjukt intressant serie. Dom bygger typ latex-masker och som gammal lajvare tycker jag det är grymt kul att se!

Är pigg i kroppen men totalt slut i skallen. Det har varit lite galet på jobbet idag så... Ja, är lite slut som sagt!

Ready

Kategori: Allmänt

Lyckades få lite mer sömn ändå, har sovit fast jag inte vetat att jag sovit... Väldigt skumt känns det, men jag är ganska pigg nu så det gör faktiskt inte så mycket. Idag börjar jag 06.45 och slutar 16.00! Efter det tror jag inte att så mycket händer, ska väl dra hem och försöka att inte somna på en gång!

Men nu måste jag käka upp min frukost så jag kan springa iväg till jobbet, vill inte bli sen!

God morgon!

I don't sleep well at all...

Kategori: Allmänt

Zzz..

Kategori: Allmänt

Har nu sovit ett par timmar. Kanske inte mitt smartaste drag, men är jag trött så är jag... Somnade väl runt 19.00 och hoppades på att få sova hela natten tills jag ska upp vid 04.00, men tji fick jag!

Annars har det inte hänt så mycket. Ovanligt slitig dag på jobbet idag, så har lite ont i ryggen nu. Sen drog jag och Patrik och handlade mat så vi klarar oss ett tag framöver efter mitt jobb, så nu behöver vi inte tänka på det mer innan jul.

Bjuder på en bild från idag då våra kära katter satt och betraktade mig vid matbordet!

Jobb jobb jobb!

Kategori: Allmänt

Blir att dra iväg och köra ett dagspass på jobbet idag. Finns ju roligare saker att göra en helg, men ska jobba på min favoritavdelning så det gör mig faktiskt inte särskilt mycket. Sedan tjänar man ju lite pengar och det är väl aldrig fel!

Blir ett likadant pass imorgon, på samma avdelning. Så det blir inte en helg att ta det lugnt på...

Hade ju tvätt-tid igår också. Hann inte torktumla den sista tvätten så nu hänger det tvätt över hela lägenheten också.

Trött tjej....

Tvätt-tid

Kategori: Allmänt

Gash, vissa vuxensysslor önskar man verkligen att man slapp!

Tidig julklapp

Kategori: Allmänt

Fick ett väldigt fint halsband som jag tittat på hör i Vimmerby av min fina pojkvän <3

Sova kanske?

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen med lilla Ramses <3 han klämde tassen i dörren idag, men allt verkar okej... Ingen svullnad, han stöder fint på benet och det känns inte konstigt när man känner och jämför benen/tassarna. Får se om det förändrats tills imorgon, då får vi ta och åka till veterinären med honom och kolla upp det.

Nu var det tänkt att jag skulle sova lite... Ska noppa ögonbrynen, smörja in mig och kolla på nya criminal minds, men sen ska jag sova!

Svärmor

Kategori: Allmänt

Nu är vi hemma hos Patriks mamma och ska käka lite middag. God mat och så sparar vi pengar!

Inte glad...

Kategori: Allmänt

Synd att man har grannar som är dumma i huvudet. De pumpar musik (24/7) så att det låter som om att musiken kommer någonstans från vår lägenhet. Musiken väcker en och stör en. Vi är fan tvungna att höja volymen på TV:n när dom spelar sin musik. Och synd att man har en konflikträdd hyresvärd. Och att jag inte vet vilken granne det är som spelar...
Dom har bytt musiksmak nu också, eller så är det nya idioter som flyttat in! Förr var det typ klassisk rock hela tiden, idag var det lite Timbuktu bland annat.

Nä men jag är inte bitter. Ska ta och göra mig iordning och dra ner till skolan för att pilla lite med webdesignen, skolan är slut snart och jag har en hel del att göra i det ämnet...

Bjuder på en bild jag tog igår, på en busig rackare som lyckats ta sig upp på hatthyllan!

I is hawt

Kategori: Allmänt

That's all!

Tillbaka till blogg.se då...

Kategori: Allmänt

Då var man tillbaka här på blogg.se igen, får se hur länge intresset håller sig denna gång!

Just nu skriver jag mest ett inlägg för att testa iPhone appen som blogg.se har.
Ville egentligen inte blogga innan jag fått ordning på designen. Som ni ser så ser ju allt förtääskigt ut.

Men har julshoppat lite idag i alla fall, och slagit in paket. Det är ju typ det roligaste med julen! Nu är alla julklappar färdiga, har bara lite småsaker att fixa med till mamma och pappa.

Ja, det var väl ett bra testinlägg. Nu ska jag dricka glögg och spela Sims 3 i väntan på att twilight ska börja på femman.

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt