josieHpersson

31/10

Kategori: Allmänt

Happy halloween till alla er som firar halloween idag, den rätta dagen. Imorgon är det allahelgona och det är en helt annan femma, då ska vi tända ljus och hedra våra nära som inte finns med oss längre. 

Står utanför jobbet lite, börjar om en halvtimme. Det är riktigt kallt idag! Det är bara en minusgrad men jag är påpälsad som bara den, fryser som sjutton om näsan. Har för mig att det ska gå att sticka näsvärmare? Känns som ett projekt jag borde ta tag i. Kommer ju verkligen frysa när den riktiga vintern kommer, vad klen man blivit... Är ju uppvuxen i Dalarna, detta är ju värsta högsommarvärmen typ, haha! 

Jobbar ett kort dagspass idag och så är jag sugen på afterwork innan min lediga helg. Är det lite knäppt kanske? Att vara sugen på afterwork innan man ens börjat jobba? Lite kanske... 

Mitt Solängen i mörkret <3 



Sömn är ju onödigt

Kategori: Allmänt

Jag hade sett fram emot att få sova inatt, jobbar kväll idag och börjar inte förns 12:30 vilket brukar betyda sovmorgon. Men så roligt ska vi inte ha det, vi har lite konstiga drömmar istället. 
Drömmen började helt okej, för jag byggde en häst av lera och typ pinnar, haha! Sen vart hästen en riktig häst som jag hade i mitt kök på fagerdalsvägen. Sen var hösten plötsligt jätterädd och då var det en vidrig clown som hade intagit min lägenhet... Eftersom drömmen utspelade sig i min lägenhet kändes den så verklig att jag vaknade upp och hyperventilerade och skakade i hela kroppen. Det är hemskt när sådant händer, men jag är ju ganska van ändå! 

Sen snurrar den där jävla elvispen som kallas hjärna igång. Jag vet att det är svårt med en grej på mitt jobb just nu och jag ligger och kan inte sluta tänka på det såklart. Så jag tänkte ut en liten lösning och smsade Johanna som jobbar på den avdelningen som har det svårt just nu, typ klockan fyra på morgonen liksom. Hoppas jag inte väckte henne, haha! 
Och elvispen går ju typ inte att stänga av så nu är det riktig action i skallen på mig, jag kan ju inte ta en sömntablett nu... Jag tror det är lite för sent och att jag kommer vara halvdöd på jobbet senare idag då. Jag skulle kunna ta min adhd-medicin och kanske få sova 1-2 timmar på den men då räcker den inte hela kvällen sen när jag ska jobba, och det behöver jag verkligen. 

Well, ska lägga ifrån mig mobiltelefonen i alla fall, det kanske underlättar. 


Tudels!