josieHpersson

Ska nog lägga mig och dö en stund

Kategori: Allmänt

Med dö så menar jag självklart sova. Är jäkligt trött och har så fruktansvärt ont i ryggen…

Dagen började med skola där vi fick lära oss katetersättning. Jag skulle såklart vara lärarens assistent under uppvisningen av klassen, vilket inte kändes helt OK då jag har mina förbannade skakningar i händerna. Det spelar ingen roll om jag är nervös eller ej, har jag en sådan dag så har jag. Vissa dagar klarar jag knappt av att äta med en gaffel för mina händer skakar så. Och idag var en lite jobbig dag på den punkten, men jag överlevde. Ska ju till läkaren på måndag för massa provtagningar för det där, så får vi se…

Efter skolan hade jag och Alice kafferep i vanlig ordning, så satt vi på min balkong och bara njöt av det underbara vädret! Sedan tog vi en cykeltur ner på ÖoB för Alice skulle köpa något… så svängde vi in på Netto, mest för att vi bara var i krokarna och då hittade jag den… min klädställning som varit slut alla andra gånger jag varit där! Lyckan är total kan jag säga!

Efter det var jag hemma och tog det lugnt ett tag för att sedan knalla ner på stan för att köpa en skohylla av en brud som sålde den på second hand sidan på Facebook. Femtio spänn för en ganska schysst hylla ändå, inte illa pinkat!

Nu har jag inte gjort särskilt mycket, har mest städat och plockat iordning här hemma. Tanken var väl att nu ta en lång, varm dusch och smörja in mig i alla mina doftande krämer för att sedan lägga mig i sängen och kolla på minanya serieavsnitt tills jag däckar…

Min nya klädställning!

I det här hushållet får man aldrig vara ifred, inte ens när man ska käka frukost...

Kategori: Allmänt

Äkta kärlek, haha!

Kategori: Allmänt

29/2

Kategori: Allmänt

Idag är det den sista februari... Tror jag åtminstone! Blir så förvirrad när jag varit ledig men jag tror att det är den 29:de.

Sitter just nu och äter frukost och kollar på HIMYM för andra gången sedan jag fick ner det igår. Ganska bra faktiskt.

Idag har jag bara lektion på förmiddagen, är ledig från eftermiddagslektionen för att dom som var sjuka från sista lektionen i arbetsmiljö och säkerhet ska få ta igen det.
Men på förmiddagen ska vi sätta in kateter, känns lite läskigt faktiskt... Kändes mycket bättre innan jag skulle dra blod. Men vi får väl se hur det går!

Äntligen klar!

Kategori: Allmänt

Nu är skolarbetet äntligen färdigt och inskickat till läraren, tog ju bara 4h… disken har jag inte tagit itu med ännu, det är ju min tvkväll ikväll så kommer inte ta disken nu ändå. Ska kolla på "vem vet mest" i vanlig ordning klockan sju, och efter det diskar jag för klockan åtta blir det "top model Sverige" och direkt efter det dubbelavsnitt av project runway! <3

Har testat ett nytt lack idag också, det heter "la dolce vita" och är från isadora. Tycker den passar bra nu när vi går mot lite varmare väder!

Ledig dag idag

Kategori: Allmänt

Så fruktansvärt skönt att få vara ledig åtminstone en dag varje vecka. Dock känner jag att man inte riktigt kom igång då jag hade lov i en vecka, gick i skolan igår och är ledig idag igen…

Och skoldagen igår var väl inte sådär jätterolig. Vi pratade om katetersättning och fick se en film om det, jag fick typ ont av att bara titta! Sedan pratade vi om barn på den andra lektionen och hur man ska uppfostra dom för att dom ska bli stabila människor senare i livet... Men seriöst? Vi ska bli undersköterskor, inte dagisfröknar!

Idag var det väl inte så värst mycket planerat skulle jag vilja säga. Jag ska skriva slutet på en skoluppgift och lämna in den. Och diska. Typ… det är mina planer för idag!

Swedes

Kategori: Allmänt

PosarN^

Kategori: Allmänt

27/2

Kategori: Allmänt

Då var det dags för att gå till skolan! Första skoldagen efter lovet, känns segt men känner nig också utvilad. Det var längesedan...

Sitter nu och äter min vanliga frukost och tittar på law and order: special victims unit. Ska väl gå om ca en timma. Provade min nya plattång nu imorse också och den funkar skitbra! Nu ska jag bara lära mig att locka håret med den så är jag supernöjd.

Blir bara att gå på första lektionen idag. Har egentligen skola fram till efter 14.00 någon gång, men ska till läkaren vid 13.00 så jag kommer nog missa den andra lektionen. Ska dit och ta lite prover osv pga mina skakningar. Så får vi se vad dom säger om det!

Helgen

Kategori: Allmänt

Träffade mamma och pappa i Linköping, åkte själv eftersom vi inte skulle fått plats med allt vi skulle handla annars!

Vi gick först på Ikea för att handla sängen m.m som ni kan se här nedanför. Köpte även lite andra sådana där grejer som är bra att ha som örngott osv.

Efter det lunchade vi och så fick jag några tusenlappar av min far att spendera! Härligt med en tät farsa ibland, höhö… nä, men han tänkte att jag förmodligen ville ha lite vårdkläder så han var snäll och gav mig pengar att köpa det för. Köpte massor med grejer! Smink, scarfs, kläder osv... Och har fortfarande pengar kvar. Imorgon ska jag ner på stan här och köpa mig en skinnjacka nu till våren, i needs it!

Chanel var ju med denna gången och det gick faktiskt jättebra med katterna! Ramses som annars är den lite mesiga följde efter henne och dom lekte tom lite med varandra. Och Spencer var lite rädd och höll sig mest passiv men kunde i slutändan ligga i samma rum bara någon meter ifrån henne. Hund med bättre psyke får man leta efter, så himla lugn och fin och förstående är hon!

Igår så var det faktiskt jag som lagade mat, och det vart faktiskt gott! En wok-kycklinggryta till varmrätt och vaniljpanacotta med färska jordgubbar och blåbär till efterrätt. Sedan satt vi och drack lite och pratade samt spelade något quizspel på pappas iPhone. En väldigt trevlig helg!

Idag har vi mest fixat iordning i lägenheten och så skjutsade mor och far oss till Willys i Hultsfred så vi fick storhandla.

Nya sängramen + nattduksborden!

Kategori: Allmänt

25/2

Kategori: Allmänt

Hade en jättetrevlig dag igår! Var nere på stan och fikade lite med Natalie och så kollade vi lite i affärer. Inte för att vi hittade så mycket men… terapi!
När jag kom hem städade jag det sista som fanns kvar i lägenheten och åt middag med min man för att sedan somna vid typ 20.00! Var så jäkla trött igår alltså!

Idag vart det att gå upp vid sex, har gjort mig iordning och sitter nu och äter frukost och kollar på body of proof. Katterna hade haft ner vårt saltkar så det är salt över hela köksgolvet. Känns ju kul när man storstädade igår!
Vid 08.20 sätter vi oss på kustpilen mot Linköping och där blir vi upphämtade av mamma och pappa. Vi ska på Ikea och lite andra ställen i Linköping så kommer dom med oss tillbaka till Vimmerby. Skönt att få åka bil tillbaka! Är så trött på den där kustpilen…

Nya glasögonen

Kategori: Allmänt

Sjukt jävla jobbigt

Kategori: Allmänt

Kunde inte somna inatt. Mitt ben krampade som fan, så tog en panodil och somnade vid 05.00 imorse. Så vaknade jag av mig själv och kunde inte somna om klockan 07.00! Väldigt skönt, not!

Och mitt ben gör fortfarande ont, så vet inte vad som är felet nu. Det liksom rycker i min hälsena typ…

Så nu har jag ätit frukost och kommit underfund med att även fast jag fick pengar idag så kommer jag inte att ha några som helst "privata" pengar kvar inom en vecka. Allt för mitt synfel och för att jag får gå till psyket. Dessa saker är inte ens mitt fel men ändå ska alla mina pengar gå åt till detta? Annars fungerar jag ju inte i livet. Suger…

Tjerlekh

Kategori: Allmänt

1år och 5månader tillsammans med världens finaste kille <3

Dagsbestyr

Kategori: Allmänt

Nu bär det av ner på byn för att inhandla lite nödvändigheter som vi saknar, vi får ju pengar imorgon så det blir nog inte så mycket som handlas!

Bara jag som känner igen mig?

Kategori: Allmänt

23/2

Kategori: Allmänt

Vet ni vad jag vaknade av idag? Att det vart varmt och blött i min säng, över mina ben. Vet ni vad det var när jag vaknade? Det var Ramses som satt och kissade på mig, märkte reviret. Han som alltid varit den "skötsamma" (om man frågar Patrik dvs…) och så sviker han mig på det här sättet, haha!

Skulle egentligen till psyket idag men jag avbokade. Får ta det en annan dag, en dag då jag inte är full av kattkiss. Skulle aldrig hinna med min personliga morgonrutin nu efter denna lilla incident, så då är min dag förstörd. Låter kanske hur stört som helst, men om jag skulle tvinga iväg mig själv nu så skulle jag må dåligt hela dagen och inte få något gjort alls!

Så jävla skönt att katterna ska kastreras snart…

Jaha? Nähe?

Kategori: Allmänt

Nu är det snart dags för mig att krypa till kojs! Ska bara ta en dusch så är jag redo för sömnen, hoppas jag…

Idag har jag i alla fall fått något vettigt gjort. Vi har rensat ut all skit ur vårt gästrum och så har jag faktiskt börjat på inlämningsuppgiften om cancer!

Måste lägga mig ganska tidigt idag som ni kanske märker, ska ju upp imorgon till tha psykhus klockan 09.00 sååå… måste vakna typ 07.00! Inte kul, inte på mitt lov!

Hoppas dock mina nya glasögon kommer imorgon så ja kan börja använda dom och faktiskt se något. Så ska jag hämta ut linserna med nya styrkan nu på fredag också, så slipper jag vara halvblind. Hur skönt som helst! Men dyrt…

Onsdag

Kategori: Allmänt

Har inte skrivit här på några dagar nu, mest för att det inte direkt funnits något att skriva om. Har ju lov, så jag gör inte sådär jättemycket. Igår hade vi typ tvättid hela dagen och så kom Alice och Johannes på kafferep hos oss på kvällen.

Hade sjukt svårt att somna igår också, sist jag kollade på klockan så var den 04.30. Jag lyckades somna någon gång efter det men har vaknat typ 06.00, 07.00, 08.00 osv så ja är inte så väldigt pigg nu faktiskt.

Men det gör väl inte så mycket egentligen, för idag händer nog inget särskilt igen. Ska rensa ur garderoberna i gästrummet och skriva lite på canceruppgiften. Sedan måste jag ta mig ner till "stan" för att ta ut pengar till psyket imorgon. Och ja, det var väl i princip mina planer för dagen...

<3

Kategori: Allmänt

Bebisen!

Kategori: Allmänt

Middag hos svärmor

Kategori: Allmänt

Har varit och ätit hos Patriks mamma nu, för några timmar sedan. Hon hade gjort lax med potatis med någon jättegod citronsås och till efterrätt vart det morotskaka och kaffe, mumsigt!

Efter det har vi handlat lite på tempo och sedan bara tagit det lugnt. Börjar få lite smått panik över våra individuella val för tredje terminen. Ska rådfråga mina lärare när jag kommer tillbaka efter lovet om hur jag ska göra. Jag vill liksom läsa både sjukvård, psykiatri och demens. Men vet inte riktigt hur jag ska få ihop det…

Ligger och kollar på body of proof just nu, men ska nog skriva lite om någon cancer snart. Så jag kommer igång med det där inlämningsarbetet…

Mysmissarna <3

Kategori: Allmänt

Hide and seek

Kategori: Allmänt

Body of proof

Kategori: Allmänt

Ligger och latar mig och kollar på body of proof! Bär av till Patriks mor för sen lunch/tidig middag runt fyra.

19/2

Kategori: Allmänt

Grattis darling <3

Hungover

Kategori: Allmänt

Kategori: Allmänt

Skönt att vakna 20.15… min kropp klarar inte av vin längre!

Kattkiss

Kategori: Allmänt

Springer runt som en tok med en rökelse för att försöka få bort den hemska doften av kattkiss!

T.G.I.F

Kategori: Allmänt

Var heldöd när jag vaknade för lite över en timma sedan, fattar inte varför… har varit så de senaste dagarna!

Vi börjar inte skolan förns 12, men jag och Alice ska ta en svängom på stan först för hon måste köpa täckbyxor. Sedan har vi rehabilitering & habilitering och sen har vi lov! Dock ska jag till min psykolog direkt efter skolan för att fortsätta på mitt uppmärksamhetstest (läs: idiottest). Kunde ha startat mitt lov på ett bättre sätt känner jag!

Städa…

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan och samlar mental kraft för att städa. Går sådär...
Det är ju vår "städ-dag" som vi har varje vecka, och jag vet ju att det känns så himla bra när allt är klart men det är segt innan man kommer igång. Har diskat iaf, alltid något.

Har varit lite smått kaotiskt med katterna också, dom har både kissat och bajsat på en handduk inne i badrummet! Vet inte vad som tagit åt dom helt plötsligt.

Lashes to die for

Kategori: Allmänt

Fick hem detta typ… serum? Idag med posten. Jag har ju redan ganska långa fransar, men jag vill ha tjockare fransar också! Och denna ska hjälpa till med längd, fyllighet och tjocka till dom lite. Vi får se hur det fungerar! Detta är ju något man ska ha på sig på natten när man sover, och resultatet skulle vara 100%igt efter 4-8 veckor så… tålamod…

Hektiska dagar

Kategori: Allmänt

Har haft ganska fullt upp så har liksom inte hunnit att skriva så mycket. Och jag tänker väl inte skriva särskilt mycket nu heller!

Äter frukost just nu, hade egentligen lektion imorse med men har sovit så dåligt så jag tog lite sovmorgon. Sedan så hade vi typ individuellt arbete nu på morgonen så det kan jag ju ta igen.
Men ska till skolan idag, för har social omsorg och provskrivning nu på eftermiddagen.

Valentines day!

Kategori: Allmänt

Forget your boyfriend

Kategori: Allmänt

Fick hem mina skönheter idag, tack så mycket älskling! Dösnygga är dom ju!

13/2

Kategori: Allmänt

Har haft en ganska bra födelsedag ändå. Fast jag inte är hemma hos mamma och pappa, haha :)

Dagen började med prov i diabetes, det kändes iaf bra så tror det gick bra. Sedan fick vi välja vilken cancer vi ville ha att fördjupa oss i och jag valde hjärntumör vilket jag också lyckades få!

Jag och Patrik tog en vända på stan efter skolan och fixade lite nödvändigheter. Sedan kom Patriks mamma hit på lite födelsedagsfika, fick en jättefin hjärtformad ljuslykta och pengar! Så hade jag fått en avi i brevlådan om att jag fått paket från mamma och pappa. En liten grej bara så jag skulle få något på min födelsedag! Och jag fick en kokbok! Tog det som en liten hint… men men, är väl bara att börja lära sig!
Så fick jag och Patrik en gemensam alla hjärtans dag present av dom, en exakt likadan ljuslykta jag fick av Patriks mamma, haha! Så nu hänger dom i våra köksfönster :)

Nu har jag precis ätit middag: fläskfilé, klyftpotatis, rödvinssås, aasgood sallad och en klutt kaviar med rödlök!

Happy birthday to me…

Kategori: Allmänt

<3

Kategori: Allmänt

Grattis på artonårsdagen lillasyster & lillasyster <3

True…

Kategori: Allmänt

Friday!

Kategori: Allmänt

Sitter och äter frukost och kollar på The Big Bang Theory, det nyaste avsnittet som kom ut inatt.

Vid tolv bär det av mot skolan för att ha 2h lektion i rehabilitering & habilitering.

9/2

Kategori: Allmänt

Har idag lärt mig att ge injektion, i första hand insulin då. Och så har jag dragit lite blod ur en ven, fast på en docka med blod i. Var tydligen en utav de få i klassen som lyckades få blod också!

Efter skolan hängde Alice och hennes kompis Therese med upp till oss och fikade lite ciabatta med oboy och kaffe. Var ett litet trevligt avbrott i vardagen!

Efter det har jag och Patrik städat hela lägenheten (det är ju vår städdag idag…), kollat på vem vet mest? (i vanlig ordning…) och så har jag spelat lite risk på ps3:et. Försökte vinna genom att ta över världen men datorn slog mig! Jag är inte så bra på det där med risk längre...

Nu ligger jag i vår nybäddade säng med 2 sovande missar. Försöker samla kraft för att ta mig upp och diska, för vi har verkligen världens jävla diskberg! Men jag är så fruktansvärt trött och vill bara ta en varm dusch, smörja in mig i mitt kokos body butter och krypa ner under täcket och invänta morgondagen.

Har rehabilitering & habiliteringskursen imorgon mellan 12.00-14.00 och sen så får vi se vad som händer mer. Blir nog att åka och handla lite mat i alla fall!

Vimmerby Lärcenter

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan och pluggar injektionsgivning och diabetes. Sådär lagom rogivande!

Tog mig upp imorse i alla fall, och känner mig i princip helt frisk nu! Så det känns jätteskönt, att det äntligen är över :)

Skoldax

Kategori: Allmänt

Kategori: Allmänt

<3

Kategori: Allmänt

Rösta på moderaterna!

Kategori: Allmänt

På bättringsvägen…

Kategori: Allmänt

Nu tror jag att jag börjar bli återställd! Mitt halsont har nästan försvunnit helt och jag känner mig inte sådär allmänt dålig som innan. Alice var ju så söt och kom förbi med sådana där Zyx sugtabletter till mig och dom var verkligen effektiva! Det är sådana jag kommer fortsätta köpa härdanefter, dom var jättegoda också.

Har inte hänt så mycket idag. Har kollat på nya pretty little liars, HIMYM, Gossip Girl på datorn bland annat… tagit en liten tupplur, och så har jag kollat på top model Sverige och kollar nu på project runway på tvn!

Efter detta blir det att plugga till provet imorgon. Men det är tydligen bara på cirkulationen och det känner jag mig ganska stark på så det borde inte vara så supersvårt!

Spencer

Kategori: Allmänt

Modiga missen ligger och myser högst upp i klösträdet! Ramses har dock inte vågat ta sig riktigt ända upp på egen hand ännu, men det kommer nog :)

:(

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag upp och hade ont i halsen som aldrig förr. Har fan svårt att prata och att svälja, underbart. Var ju i skolan igår, och jag tror att det är därför det vart värre... För att jag gick dit utan att vara helt frisk!

Idag ska brandkåren komma till skolan och ha brandsäkerhet med oss. Dock har jag haft det redan eftersom jag jobbade på eken i somras, så det gör nog inte så mycket om jag missar det… sen kommer jag ju ha brandsäkerhet igen inför sommaren som kommer med jobbet så jag kommer nog hålla mig ganska uppdaterad på det området.

Nä, så idag blir det nog bara att ligga hemma. Önskar jag kunde ta det lugnt och bara återhämta mig men jag har ett prov imorgon som jag måste plugga till!

Nya kattmöbeln

Kategori: Allmänt

Fyfan…

Kategori: Allmänt

Det är 16 minusgrader ute. Kill me noow!

Skola idag!

Kategori: Allmänt

Har nog feber, mår skit och känner mig varm… men feber smittar ju inte, så ska dra mig till skolan idag i alla fall! Jag kommer nog lida lite men har inte riktigt råd att inte vara i skolan med tanke på att vi har prov… igen… på onsdag!

Sova snart...

Kategori: Allmänt

Sitter i sängen och dricker lite chaithé som ska ha en detox-effekt. Så jag tänkte att det kanske kan hjälpa mig att rensa ur dessa jävla bakterier? Förmodligen inte, men man kan ju hoppas…

Har lyckats diska, duscha och smort in mig! Luktar kokos och vanilj nu, mumsigt!

Kategori: Allmänt

Man vet ju vad man har att brås på när man hittar sådana här bilder på sin mor på fejjan. Go mamma!

Haha

Kategori: Allmänt

Älskar min nya app till telefonen <3

Soffpotatisen

Kategori: Allmänt

Har nu förflyttat mig hela vägen till soffan i vardagsrummet. Ligger här med alla våra stora, mysiga kuddar med mitt täcke och tycker synd om mig själv, i vanlig ordning!

Kollar på mammor och minimodeller, lite sjukt program men ändå ganska underhållande!

Kill me now?

Kategori: Allmänt

Vaknade upp idag med hoppet om att jag skulle vara på bättringsvägen, men tji fick jag! Känner mig mycket sämre idag än vad jag gjorde igår och jag vet inte vad jag ska göra. Har bara varit hemma och vilat och knaprat mediciner, knappt varit utanför dörren och har inte ansträngt mig det minsta för att jag vill bli frisk. Och här ligger jag nu…

Idag ska jag bara äta varma saker, och se om det blir någon förbättring. Därför blir det kycklingnudlar nu!

Sjuklingen…

Kategori: Allmänt

Så här snygg och fräsch är jag idag! Ligger i sängen och kollar på scrubs atm…

Middag

Kategori: Allmänt

Patrik lagade godgod mat åt mig idag också. Är fortfarande sjuk (som om det ens skulle vara möjligt mår jag ännu sämre idag!) så jag ligger mest och tycker synd om mig själv…

Low forget your boyfriend

Kategori: Allmänt

Har suktat efter dessa ett tag nu, men inte köpt dom eftersom jag tyckt dom varit för höga... Inte för höga att gå i, men för höga för mig som ändå är ganska lång.

Men såg jag att dom fått in dom i "low" vilket gör att de ändå är i ganska OK höjd för mig! Så min kära man beställde dom just åt mig i färgen "army green". Tror att de kommer göra sig perfekt i sommar.

1år idag…

Kategori: Allmänt

Tänker på dig varje dag älskade lilla morfar <3 saknaden är enorm…

Lax <3

Kategori: Allmänt

Fick lite godare mat idag när jag är sjuk! Muumms!

Krya på mig…

Kategori: Allmänt

Ligger kureras under täcket framför tvn och kollar på 2 & 1/2 men. Fick precis en stooor kopp varm choklad av min älskling också! Satsar på att bli frisk i helgen, mår så himla dåligt idag…

Nytt iphoneskal

Kategori: Allmänt

Fick hem mitt nya skal till iphonen idag. Kände att jag ville ha något nytt med tanke på att jag haft mitt blåa silikonskal sedan jag köpte telefonen. Köpte även nytt displayskydd med anti-fingerprint! Så jäkla skönt att slippa ha en massa kladdiga fingeravtryck på skärmen. Men nu har min display en mer matt yta istället för blank.

Jag idag

Kategori: Allmänt

Detta jävla skitväder

Kategori: Allmänt

Jag gillar snö, I really do… men inte idag! Jag gillar snö när den har lagt sig över natten, eller när snön liksom singlar sig ned sakta men säkert mot marken. Men idag blåser det och snöar det. Och jag som är täppt i näsan, har huvudvärk och halsont också. Det gör inte det hela lättare.

Learn chinese...

Kategori: Allmänt

Kalla februari

Kategori: Allmänt

Fick VG på provet jag skrev igår, så det var ju bra. Stressar upp mig lite i onödan... Eller så är det bra att jag stressar upp mig, för då klarar jag proven åtminstone!

Idag har inte mycket hänt, vaknade upp med halsont, igenklibbade ögon och en täppt näsa så har legat i sängen och kollat på serier och försökt återhämta mig. Har tagit mig upp och ätit frukost och diskat men det är typ det jag gjort...
Ska ta och damma om ett tag, samt putsa rent kök och badrum och göra en storstädning av kattlådan. Som varje torsdag. Sedan blir det att göra några inlämningsuppgifter tills imorgon.

Alltså GAAH!

Kategori: Allmänt

Dextropropofixenpreparat, nociceptiv smärta, paracetamolpreparat, visceral smärta, acetylsalicylsyrapreparat, nervblockad… hur fan ska man hålla koll på allt!? Och detta är bara några få punkter från ett av de typ 8 kapitel jag har prov på snart.

Känns bra, verkligen!

Sjukt trött idag…

Kategori: Allmänt

Skrev jag det? Att jag drömde att jag pluggade? Att jag vaknade upp när klockan ringde och var helt slut, som att jag skulle varit vaken hela natten? Kanske jag gjorde… men pga detta har denna dag varit väldigt seg för mig. Har typ hållt käften och druckit mitt kaffe, allt för att inte göra av med energi.

Annars har det faktiskt varit en bra dag i skolan. Fick lära oss om lite olika tekniker att linda ben och så kom det en dam och föreläste om olika kompressionsprodukter som finns. Efter det påbörjade vi att läsa lite smått om venprovtagning, vi ska nämligen göra det imorgon... Så vi fick kolla på en liten film och gick igenom alla olika medicinska termer och förkortningar för olika sorters blodprover! Vart faktiskt lite illa till mods när vi fick se hur venprovtagningen gick till… får se hur jag fixar det sen!
Men min lärare sa också att hon inte gillar att se när andra gör venprovtagning men tycker det är jätteroligt att göra själv.

Nu sitter jag i skolan och väntar på att få skriva prov. Har typ en timmas rast så vi får se vad jag hittar på. Blir väl att plugga på lite extra för att kanske kaaanske komma ihåg allt.

Färdig!

Kategori: Allmänt

Lyckades göra mig iordning ändå...

Skjut mig?

Kategori: Allmänt

Usch, är inte pigg idag alltså! Satt uppe och pluggade rätt länge igår så fick inte så många timmars sömn, men det värsta är nog ändå att jag drömt att jag pluggat så känner mig inte alls utvilad! Det enda jag tänkt på i sömnen är typ acetylsalicylsyrepreparat och paracetamolpreparat m.m… suger riktigt rejält faktiskt…

Men ska väl bara genomlida dagen så jag får komma hem och sova sen igen!