josieHpersson

30/6

Kategori: Allmänt

Idag har jag jobbat dag, var en väldigt lugn arbetsdag och det var ju fint väder med vilket resulterade i någon timme ute på balkongen med de boende. Patrik har åkt iväg på bröllop i Stockholm idag, känns så konstigt omvänt eftersom det alltid är jag som åker till Stockholm, men det måste väl vara min tur att stanna hemma någon gång också! Det är Patriks kusin som har gift sig idag och jag skulle följt med om det inte var så att jag skulle jobba denna helg.

Jag svängde förbi tempo på vägen hem från jobbet och köpte lite godis och en pepsi, när jag kom hem så satte jag mig med mina godsaker ute på balkongen och solade! Inte helt fel dag att sitta där ute med värmen och så satt en annan granne ute och spelade gitarr så man fick lite skön bakgrundsmusik. Väldigt avslappnande och skitbra såhär efter en arbetsdag!

När jag kände mig färdig ute på balkongen så fick jag ta itu med lite tråkigare saker... Vi har ett berg med disk här hemma som jag skulle fixa, och jag fick något ryck så jag började städa och plocka av bara farten, skönt att få lite ordning och reda... Dock var det typ mest mina kläder och väskor som låg överallt...

Men ikväll ska jag då försöka sova själv och vi får väl se hur det går. Tror det ska gå bra eftersom jag är ganska trött... Så om jag lägger mig i sängen så somnar jag nog innan huvudet landar på kudden!

Färdigstädat

Kategori: Allmänt

Då var min del av städningen klar, tog mig till och med orken att tvätta fönstren som jag hade tänkt mig, så nu är allt skinande rent! Bara dammsugning och tork av golv kvar nu men det är ju Patriks städuppgiftespås det får han göra sen när han vaknat. Det är ju så tråkigt att städa men när man väl är klar så är det ganska skönt, och man mår så bra när det är rent, fint & fräscht runt omkring en!
 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, ska bog ställa tillbaka allt på sin rätta plats nu efter att jag har dammat och sen ska jag ta mig en lång dusch. Men efter det så vet jag inte riktigt... Antingen så sätter jag på en kanna kaffe om Patrik har vaknat, så kan vi sätta oss ned ute på balkongen för idag har vi faktiskt väldigt fint väder här i Vimmerby, bara njuta av det fina vädret och att man är ledig liksom. Eller så kanske jag ska höra av mig till Jessica och kolla om hon är upptagen så kanske vi kan ta en promenad ner på stan och snackà lite skit. Jag måste nämligen förbi på banken osv för jag hittar inte min internetdosa... 
 
Vi får väl se vad jag hittar på helt enkelt, idag tänker jag i alla fall inte stressa det minsta eftersom jag är ledig!

Vixent weekend bag

Kategori: Allmänt

Har varit ute efter en rymlig väska som jag kan ha när jag är ute och åker, något jag kan göra ganska ofta. Hittade den här hos Friis&Company och vart kär direkt. Den ser så enkel ut men så har den guldnitarna undertill vilket jag tycker är en skitsnygg detalj! Så nu är den påväg hem till mig!
 
 
 

Bilder ifrån midsommarhelgen i Bålsta

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen lagt in bilderna från vår midsommarhelg i Bålsta, dock märkte jag nu att de flesta bilderna är på hundarna... Och jag märkte även att jag bara tog bilder på själva midsommarafton och det vart väldigt få bilder! Men på självaste midsommarafton så tog vi det ju relativt lugnt eftersom min kära lilla mamma jobbade. Det vart ju god mat och så, men vi gick och lade oss ganska tidigt och det vart liksom inget rejält firande. Patrik fick sig en whiskey och sin födelsedagspresent av min familj, det var väl det som var mest firande under denna dag. Midsommardagen däremot så jobbade mamma dag och då vart det väl lite mer firande skulle man kunna säga!
 
 
 
Chanel och Spöket (min lillasyster Izabelles nya valp) busar i gräset på framsidan!
 
Mormor fyller på vattenskålen åt hundarna. Och nej, mormor är inte gravid utan det röda hon har i högerhanden är en necessär!
 
Lilla Chanel <3 jag tycker detta vart en bra bild på hene eftersom det är svårt att fånga henne på bild då hon är helsvart... men andra tycker hon ser rädd eller bajsnödig ut...
 
Spöket ligger i Izabelles famn och tuggar på hennes händer.
 
Patrik <3
 
Patrik och Chanel på varsin stol ute på altanen.
 
Spöket och Izabelle är båda sugna på den sista donuten, haha! Nä, det var mest Spöket som var sugen tror jag och Izabelle försökte väl rädda både donuten och Spöket eftersom det var mammas donut och hundar inte ska äta choklad.
 
 
Kaffesugen vovve.
 
Busfrön <3
 
Spöket.

Min lediga dag!

Kategori: Allmänt

Jag jobbar ju väldigt mycket denna sommar har jag märkt efter att ha granskat mitt schema lite mer noga, och jag är ledig 1dag/veckan förutom de få veckor jag inte jobbar helg då jag får 2 dagar ledigt. Fast det får jag inte riktigt heller alla helger eftersom jag ska jobba några pass på söndagskvällar, men men! Det är kul att jobba och skönt att få in lite stålar så jag klagar inte... dessutom så är det ju sådant skitväder här i Vimmerby nu att man inte skulle gjort något kul ändå om man var ledig.
Men allt känns bra på jobbet nu, jag känner att jag precis kommit in i det och blivit lite varm i kläderna så det är skönt. De första dagarna kändes det som om att man stod och glodde som en idiot medans alla de ordinarie fick slita, men det tar väl någon dag eller två innan man kommer in i det igen och kommer ihåg alla rutiner etc.
 
Men idag är jag ledig, och jag vaknade för typ 1 timma och 10 minuter sedan... alltså klockan 05.00 på morgonen! Jag får panik på mig själv, för det är då jag går upp i vanliga fall om jag jobbar ett dagspass och då när jag vaknar så vill jag helst av allt ligga kvar och dra mig i sängen. Men idag när jag vaknar den tiden och verkligen får ligga kvar i sängen och dra mig hur länge jag vill, så kan jag inte det! Sjukt irriterande.
 
Vi får se vad denna dag har att bjuda på, ska nog göra sådana där roliga saker som att betala räkningar och städa. Det är ju vår städ-dag idag så... Funderar på att tvätta fönstren idag när vi ändå ska städa och jag är ledig, för det får man väl aldrig tid för annars + att våra fönster ser förtäskiga ut. Senare idag tänkte jag väl kanske försöka höra av mig till någon om det är fint väder och kanske gå ner på "stan" eller något, så man får något nöje gjort när man är ledig.
 
Bjuder på en bild på mig från i Tisdags som togs innan jag skulle till jobbet, tycker jag ser lite barnslig ut men jag gillar verkligen bilden.
 
 

Fortfarande kasst

Kategori: Allmänt

Kass uppdatering då alltså, eftersom mobilappen fortfarande vägrar fungera... Blogg.se ska lägga över alla bloggar på en ny server eller något som är kompatibel med nyaste uppdateringen av iPhone. Men jag menar, hur lång tid ska det ta egentligen?

Hur som haver så jobbar jag ju mest nu för tiden, är typ ledig en dag i veckan om jag inte är ledig helg. Igår efter jobbet så åkte vi hem till Patriks mamma och vart bjudna på en massa godsaker eftersom hon fyllde år, det var även annat folk där bland annat Patriks syster med familj och Patriks mormor och morfar.

Idag så ska jag jobba till 16.15 och sedan så är jag faktiskt ledig imorgon! Ska bli skönt att få sova lite längre än till klockan 04.00-05.00.

Idag bär det av hemåt Vimmerby

Kategori: Allmänt

Idag avgår vårt tåg mot Vimmerby ca 16.40 från Bålsta och vi har beställt resa hela vägen till Vimmerby vilket känns skönt, så att vi liksom har allt fixat i förhand. Jag och mamma ska bara skriva ut biljetterna på hennes kontor innan vi åker.

Igår så vart det ju lite mer firande då eftersom mamma var hemma, till och med mormor var vaken ganska länge! Vi grillade lax och åt sill med färskpotatis och drack vin. Jag och mormor drack alkoholfritt vin då och Patrik drack nog inget vin alls utan han drack bara öl.
Vi spelade sällskapsspel och pratade och hade sådär allmänt trevligt!

Ikväll är vi framme i Vimmerby typ 21.40 så då är det bara för mig att komma hem och kasta mig i sängen och sova eftersom jag börjar klockan 07.00 imorgon.

Midsommaren igår

Kategori: Allmänt

Igår åkte vi ju till Bålsta för att fira midsommar tillsammans med min familj och min mormor som för tillfället är hemma hos mamma och pappa. Vi åkte från Vimmerby 10.20 och var framme i Bålsta 15.25 typ, men resan gick jättefort! Kändes inte alls som flera timmar. Kan bero på att vi bytte tåg i Linköping, Norrköping och Västerås för då sitter man ju inte bara på ett och samma tåg och trökar hela resan.

Pappa kom och hämtade oss med mustangen på stationen och vi åkte ut på "landet" för att pappa skulle kunna gasa på lite, det var på min begäran för det är ju så härligt.. Särskilt i den bilen! Vi kom typ ut till Bros golfbana innan vi vände och åkte hem till huset.

Väl hemma hittade jag mormor, Chanel och Izabelles nya hund "Spöket" på framsidan i solen. Jag tog några bilder med kameran som jag lägger upp här senare i veckan när jag kommit hem.

Vi hade inte en så speciell midsommarafton igår eftersom mamma jobbade. Vi åt gott, grillade fläskfilé och så åt vi jordgubbar och glass till efterrätt. Men idag så jobbar mamma "bara" en dagstur så det blir med midsommarfirande för oss idag. Det blir sillunch med nubbe och grillad färsk lax m.m till middag. Så idag blir nog en bra dag, synd bara att vi har skitväder i Bålsta idag och hade sjukt fint väder igår...

Juste! Så firade vi Patrik lite igår i efterskott! Mamma och pappa har ju inte grattat honom så han fick sig en whiskey och ett spel till hans PS3 som heter "prototype 2" som han hade önskat sig.

21/6

Kategori: Allmänt

Idag var min sista arbetsdag för denna vecka vilket kändes ganska skönt. Både igår och idag har varit dagar då det hänt ganska mycket på jobbet och när jag vaknade imorse var jag väldigt trött. Det känns bra att jag nu har hela midsommarhelgen ledig och får sova hur mycket jag vill plus att jag inte behöver göra något om jag inte vill!
Men det är kul att ha kommit igång med jobbet igen, det är det verkligen. Idag till exempel så klädde vi majstången vi i personalen och de boende som ville fick självklart hjälpa till. Efter det vart det fika med världens gräddbakelser och kaffe ute på "innergården" i solen. Var perfekt väder för det idag! Jag sprang runt och lekte fotograf med kameran vi har på jobbet för att dokumentera lite, så hoppas jag fick några bra kort.

Igår bokade jag och Patrik tågbiljetter till Bålsta också. Så imorgon vid 10.20 på morgonen så åker vi från Vimmerby och kommer inte hem igen förns på söndag. Det har löst sig med kattvakt osv vilket känns ganska skönt för då kan jag och Patrik för en gångs skull åka iväg någonstans tillsammans. Men vi visste innan vi skaffade de små hårbollarna att det skulle bli så, det är ju sådant man får räkna med när man skaffar djur.

Nu skulle jag helst av allt vilja gå och lägga mig och sova en stund, men det går inte! Det är ju vår städ-dag idag och det är ju lite extra viktigt att vi just städar idag eftersom vi inte kommer vara hemma på hela helgen, så jag ska väl sätta igång att damma och dona nu...

Dagspass idag

Kategori: Allmänt

Har fortfarande problem att komma in via appen på telefonen, vet inte vad det kan vara för fel...Det står att om den krånglar ska man ladda ner den på nytt för då borde alla buggar vara borta och jag har väl typ laddat ner den igen typ tio gånger eller något?

Igår så träffade jag ju Jessica och vi satte oss på Bakfickan och fikade lite sedan knallade vi runt i lite affärer för Jessica var ute efter en klänning till midsommar. Dock var utbudet här i Vimmerby lite dåligt så hon hittade ingen. Men vi båda köpte arbetsbyxor som var lite somrigare, det blir ju så himla varmt när man springer runt på jobbet på sommaren.

Idag jobbar jag 07.00-16.00 så det är därför jag är uppe så tidigt, men jag tror det blir en bra dag. Vi ska ut med några av de boende för att plocka blommor till majstången och antagligen så är det jag som ska följa med från min enhet. Jag följde med förra året och det var en riktigt mysig liten utflykt! Hoppas på att de boende är pigga och glada och vill följa med bara.

:)

Kategori: Allmänt

Nu har jag typ gjort mig iordning, har bara sminket kvar sedan är jag redo att möta världen, haha! Har gått till tempo en sväng också, Patrik följde med eftersom han vaknade där runt niotiden när jag ställde mig i duschen. Har pratat med mamma, Izabelle och Ronny i telefon också. Izabelle undrade om jag kommer till Bålsta under midsommar för mormor hade frågat om det, mormor är nämligen också i Bålsta just nu och kommer vara där över helgen. Ronny ville också prata om midsommar och mamma pratade jag med angående min lön för i sommar.

Nu ska jag och Patrik ta och sätta oss ute på balkongen för att dricka lite kaffe och ta det lugnt och sedan ska jag göra iordning resten av mig själv för att dra en fika med Jessica som sagt.

Fast nu ringde Patriks jobb, så nu ska han springa iväg dit och jobba så jag får dricka kaffe ensam!

Tuesday morning

Kategori: Allmänt

Idag gick jag upp vid klockan sju när jag ändå skulle ta min medicin. Adr den inte vid sängkanten som jag brukar så jag var tvungen att gå ut i köket för att ta den och då brukar det ändå vara kört för mig!

Jag diskade det första jag gjorde, har legat på latsidan med det sedan i söndags då vi hade födelsedagsfika här hemma... Så det var inte lite disk heller! Sedan åt jag frukost och kollade på ett avsnitt ur "without à trace". Nu sitter jag i soffan och skriver detta då, tänkte jag snart skulle hoppa in i duschen och göra mig iordning så ska jag gå till tempo sen.

Ska fika med Jessica idag också, vi får se hur vädret blir men får vi fint väder så blir det nog en uteservering nere på stan som gäller! Annars fikar vi väl hemma hos någon av oss. Men har varit inne och kollat på SMHI och där stod det faktiskt att vi skulle få typ 22+ och strålande sol. Man kan ju hoppas!

Sedan vid klockan 16.00 så bär det av till jobbet för ett kvällspass, nu börjar allvaret! Mitt första helt självständiga pass denna sommar, men det går nog bra. Känner mig väl förberedd men är faktiskt lite nervös. Fast nervositet är ju ett tecken på att jag tycker det är viktigt, så det är ju en positiv grej. Sedan blir jag ju alltid kolugn när jag går igenom dörrarna till jobbet, för det är så det ska vara. Även om världen håller på att gå under så ska vi uppvisa lugn, haha!

Jag idag

Kategori: Allmänt

Dålig update

Kategori: Allmänt

Anledningen till att jag uppdaterar så dåligt är för att jag inte kommer in på blogg.se's mobilapp... och det är ju mest därifrån som jag bloggar eftersom jag har alla bilder från vardagen osv i min iPhone.

Men helgen var inte så lugn eftersom vi var på studentfirande i fredags sedan hade vi födelsedags-fika både på lördag och söndag plus att vi hade tvätt-tid på söndag kväll. Dock behövde jag bara följa med ner och hjälpa till att bära ner allt för sedan tog Patrik resten för att jag skulle kunna göra mig iordning och lägga mig och sova.

I lördags så var Patriks mamma och hennes kille Micael samt Patriks mormor och morfar här, då käkade vi smörgåstårta och vanlig tårta, drack massa kaffe och hade det allmänt trevligt typ. Vi fick bland annat två blommor att ha ute på balkongen, en modell större som man ska ha på golvet och en modell mindre som man ska ha ovanpå vårt glasbord där ute.

Igår, söndags, så var Patriks syster och hennes nyblivne man och deras barn här hemma. Vi fikade på prinsesstårta och gifflar och satt och pratade. Barnen styrde runt lite först men det vart rätt lugnt när Elin som är äldst fick papper och penna så att hon fick skriva och Eddie fick se på film i vardagsrummet.

Idag så var det till att gå upp tidigt eftersom jag skulle jobba 2 timmar nu på morgonen, mest för min egen skull. Ville bara vara med en extra gång på morgonen när alla de boende stiger upp så jag får in allas morgonrutiner i huvudet igen. Så jag kom hem ganska nyligen eftersom jag hade lite papper etc att fixa med nere på jobbet innan jag kunde gå hem.

Annars tror jag inte att jag ska göra särskilt mycket idag, ska väl spela Sims 3 och dricka kaffe tror jag.

Bjuder på en bild från i lördags.

15/6

Kategori: Allmänt

Idag har jag och Patrik tagit en vända nere på stan för att inhandla studenpresent bland annat, vi hittade tillslut ett par fina kristallglas på Önska. Dock hade jag själv velat ha dom, haha! Men de passar nog bra till Jocke nu när han ska flytta till Göteborg för att studera.

Patriks mamma kom och hämtade oss och körde ner oss till skolan när studenterna kom tillbaka med sina flak, och gud vad jag vill ta studenten igen alltså! Det är nog den roligaste tiden man haft i livet som är skolrelaterad. Efter att vi tagit emot Jocke efter flaket så fick han åka Corvette med Michael (Patriks mammas särbo) och vi andra åkte hem till Roger och Ulrika (Jockes föräldrar, Patriks morbror med fru.) och där vart det god mat och fika samt paketöppning! Studenten skulle ju ut till Källingsparken och festa med vänner och flickvän så efter det så fick vi skjuts hem av Patriks mamma. Patrik däckade nästan direkt stackarn, han jobbade ju inatt och hade inte kunnat sova något under dagen så han var totalt slutkörd. Så nu ligger han i sängen och snufsar tror jag.

Själv kanske jag också ska gå och lägga mig snart för jag är inte så fruktansvärt pigg jag heller faktiskt, men vi får se hur det går för just nu känner jag mig ganska speedad...

Cravings

Kategori: Allmänt

Jag är ju i ganska stort behov utav en ny väska att ha till vardags, där man får plats med lite allt möjligt t.ex. skolböcker etc. Dessa två skönheter hittade jag på Friis & Company's hemsida och dom skulle göra sig ganska perfekt på min arm! Dock är jag lite i valet och kvalet då jag måste välja en utav dom...



Studda Bag, 629:-



Tango Hobo Bag, 719:-

Problem...

Kategori: Allmänt

Har inte kunnat uppdatera pga att det varit problem för mig att ens logga in på blogg.se´s hemsida. Men nu verkar det vara löst, och jag tror det berott på att de uppdaterat för nu när jag loggade in så ser det helt annorlunda ut!

Har inte hänt så mycket intressant ändå, jag har typ jobbat och varit på lyftkurs. Men idag så ska jag och Patrik ner på stan och försöka hitta en studentpresent lite i sista sekunden eftersom Patriks kusin tar studenten idag. Så ska vi ju på hans studentmottagning lite senare på dagen också!

Annars har jag inte hunnit göra så mycket idag, jag har typ pratat i telefon med min kära mor.

Diskidisk

Kategori: Allmänt

Vart inget sova, kanske var lika bra... Dock är jag förbannat seg och har ont i ryggen, men det löser sig nog!

Har pratat i telefon med natta och så har jag diskat vårt berg med disk, så skönt att få det överstökat så det inte bara byggs på mer med skit! Nu sitter jag vid köksbordet med en kopp kaffe och lyssnar på Lars Winnerbäck och liksom bara njuter av livet en stund innan det är dags att promenera ned mot jobbet!

Hemkommen

Kategori: Allmänt

Precis kommit hem från jobbet och är totalt genomsvettig, det är så himla varmt inne i lokalerna så det är inte sant! Men det är klart att de som är lite äldre behöver ha det varmare så dom inte fryser men det är smått jobbigt för mig som blir varm så fort.

Annars har det varit en väldigt bra dag, är lite småtrött men jag är mätt och glad och har hälsan i behåll. Tror jag ska lägga mig och vila i typ en timma innan jag ska iväg på durewall-kursen nere på jobbet som börjar vid 16.00... Men vi får se hur jag gör med det, jag känner mig själv såpass bra att jag nog vet om att jag inte kommer upp igen när jag väl lagt mig!

Imorgon ska jag jobba ett kvällspass och på fredag blir det ett dagspass. Slutar där vid 16.00 på fredag och direkt efter det blir det studentfirande av Patriks kusin, och på lördag ska vi ha födelsedagsfika för Patrik här hemma. Full rulle de närmaste dagarna med andra ord eftersom vi även har vår städ-dag imorgon och jag ska tvätta på söndag medan Patrik är på jobbet.
Jag får åtminstone vara ledig på måndag, för än så länge har jag inget inplanerat då! Men det återstår väl att se :)

Jobba!

Kategori: Allmänt

Nu är jag typ färdig med själva fixandet dvs håret och sminket, så man inte ser så trött och förstörts ut! Nu ska jag äta min frukost sedan är jag helt färdig att gå, fast jag börjar inte förns om 1 timma och 10min... Men jag hittar nog på något att göra tills dess!

Resten av dagen idag

Kategori: Allmänt

Patrik var lite seg i starten när jag bjöd på frukost där runt 16.00 på eftermiddagen, men det förstår jag eftersom han ändå jobbar natt och har så svårt att somna när han kommer hem på morgonen. Han vart jätteglad över allt jag ordnat och över hans födelsedagspresent som var en till dosa till hans PS3 så han slipper spela helt själv.

Efter "frukosten" fick jag springa iväg till tempo för jag hade självklart glömt hälften av det vi behövde till tacosen... Typiskt mig när jag ska handla mat! Men efter det har vi bara legat hemma och mysit, ätit tacos och haft det bra. Jag kollade såklart på top model all stars och project runway allstars medan Patrik låg och sov lite med huvudet i mitt knä.

Nu ligger Patrik i sängen och vilar lite innan han ska iväg till jobbet och jag har förberett inför min arbetsdag imorgon. Har packat ner mina arbetskläder bland annat... Imorgon ska jag jobba ett kort pass mellan 07.30-14.00 sedan har jag 2 timmars rast för vid 16.00 så börjar lyftkursen på jobbet som håller på till klockan 20.00! Så imorgon blir det full rulle. Egentligen skulle jag väl inte behöva gå på lyftkursen men jag känner det att det kan vara skönt att hålla sig uppdaterad så jag går på den ändå.

Nu ska jag typ duscha och sedan ska jag gå och lägga mig, för jag ska typ upp om 6 timmar…

<3

Kategori: Allmänt

Färdig!

Kategori: Allmänt

Nu är jag i princip färdig med allt jag skulle göra, och om 40min ska jag väcka födelsedagsbarnet! Måste ta hand om den sista disken bara så är allt fixat. Har sprungit runt som en liten yr höna, men det är det värt för att Patrik ska få det lite fint på hans födelsedag. Han som alltid springer runt som en yr höna annars för att göra mig nöjd förtjänar att bli omhändertagen någon gång.

Bjuder på en bild på födelsedagsbarnet!

Stress!

Kategori: Allmänt

Som vanligt är jag skitstressad i onödan, har kutat runt som en galning på stan och nu är jag alldeles genomsvettig! Planen nu är att färga mitt hår och städa lite medan hårfärgen sitter i och sedan duscha och göra mig fin för att sedan väcka Patrik med frukost på sängen. Min man är ju inte så mycket för sötsaker så jag har varit på bakfickan här i Vimmerby och köpt tonfiskbaguette åt honom istället som är hans favorit. Sedan blir det tacos lite senare för det var vad han ville ha till middag på sin födelsedag!

12/6

Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit såpass långt att jag har ätit frukost åtminstone. Jag tänkte inte göra mig iordning särskilt mycket idag när jag ska ner på stan för att springa mina ärenden utan jag piffar nog till mig sedan när jag ska väcka Patrik med hans frukost på sängen istället. Dock har han ganska svårt att sova, stackaren! Men om jag går hemifrån så det blir tyst och lugnt kanske det går bättre.

Katterna har haft sönder paketet jag slog in åt Patrik igår också, lämna aldrig något med snöre framme i lägenheten! Kan vara bra att komma ihåg till nästa gång... Men själva papperet var i princip orört så det var ju bra.

Patriks födelsedag!

Kategori: Allmänt

Idag fyller min finaste Patrik 24år! Dock står han nu och gör sig iordning för han ska ju jobba inatt... Men vi får helt enkelt fira honom när han kommit hem och har sovit. Det passar mig ganska perfekt för då slipper jag gå upp sådär sjukt tidigt för att ordna frukost på sängen, haha!

Men har några saker jag ska göra nere på stan imorgon så det kan jag ju fixa mesans Patrik ligger och sover då, så jag kan spendera resten av min tid tillsammans med honom på hans födelsedag.

Tråkigt dock att han såg direkt vad han skulle få i födelsedagspresent av mig av att kolla på paketet... Är det så uppenbart vad det är??

Ännu en present

Kategori: Allmänt

Har glömt att nämna det, men fick ju faktiskt en present av Jessica också! Hon kom hem från Turkiet någon dag innan vi åkte till Falun bara och hade köpt en skitfin plånbok till mig, och jag kan ju säga att det verkligen behövdes eftersom jag gått runt med min fula plånbok som jag typ skämts över i snart ett år. Så nu har jag en svart, snygg och rymlig liten fake-prada! Exakt en sådan modell som jag gillar, helt perfekt!

Ready to go

Kategori: Allmänt

Nu är jag typ färdig att gå, mitt hår är fortfarande lite blött men annars är jag helt färdig. Mitt tåg går inte härifrån förns 13.09 så jag har ju gott med tid på mig åtminstone, men som vanligt är jag ju sjukt stressad. Så jobbigt!

Det var pappa som var hemma men han skulle inte arbeta hemifrån, jag hade totalt glömt bort att han skulle jobba i malmö denna vecka så han skulle inte åka förns 10-10.30 någon gång. Så nu är jag ensam hemma igen, fast jag har Chanel här med mig. Hon ligger dock totalt utslagen i soffan och är ju inte så mycket sällskap.

Mamma ska komma hem på hennes rast, så jag hoppas på att jag kan få skjuts upp till tåget. Det ska tydligen regna i Bålsta idag och det vore lite segt att behöva kånka packningen upp till tåget i ösregnet. Men vi får ju se när hon får sin rast...

En liten bild på mig idag, dock såg jag precis att jag har det där "ank-plutet" på läpparna som jag hatar!

God morgon!

Kategori: Allmänt

Nu har jag vaknat! Lite senare än vad jag gjort tidigare dagar så det är ju skönt tycker jag. Jag somnade på soffan igår framför TV:n och det var ju kanske inte så superlyckat, vaknade där vid sju och gick då in och la mig i sängen istället.

Jag trodde jag skulle vara forever alone här hemma idag men så verkar inte vara fallet... Jag tror att det är pappa som jobbar hemifrån, för det låter som så. Jag vet ju att både mamma och Jessica är på jobbet och att Izabelle inte är hemma så, då måste det ju vara pappa!

Den här dagen består väl av att göra mig färdig för att gå till tåget och sedan helt enkelt åka tåg. När jag kommer fram till Vimmerby ska vi kanske dra till Thai fu quing och äta tillsammans med Patriks syrra och hennes nyblivne man samt patriks mamma och lite annat folk. Patriks syrras kille Patrik fyller nämligen år idag. Men vi får se hur sena vi blir för dom ska ses på restaurangen vid 17.00 och jag är ju inte i Vimmerby förns 17.45 typ.

10/6

Kategori: Allmänt

Gick upp ganska tidigt idag, för jag kan ju som sagt inte sova så länge nu för tiden. Gjorde mig iordning och sedan så åkte mamma, Kenneth, Åsa, Emma, Julia, Chanel & Jessica till Smedjebacken för Emma skulle spela fotbollsmatch. Jag, pappa & Micke var kvar hemma hos Kenneth och Åsa för Micke sov och jag skulle åka med pappa och uträtta några ärenden.

När vi kände oss klara så åkte jag och pappa, Micke hade fortfarande inte vaknat då. Först åkte vi till affären och köpte blommor sedan åkte vi och hälsade på farmor och farfars grav och gjorde lite fint där. Sedan åkte vi till en speciell affär där jag köpte födelsedagspresent till Patrik som fyller år nu på tisdag och efter det så åkte vi till Smedjebacken vi också. Vi mötte mamma, Jessica & Chanel hemma hos mormor där vi fikade lite. Mormor vart alldeles stum först av chock när hon såg min tatuering, men när jag pekade och frågade om hon såg vad som stod i banderollen började hon nästan gråta alltså. Och sedan så sa hon att hon tyckte att det var en bra tatuering. Jag, mamma & Jessica drog även iväg i Smedjebacken för att handla åt mormor och lämna av Noni-juice till mammas kompis Kerstin. Kerstin var även vår fritidsfröken så hon vart ju lite glad över att se oss, sedan sa hon att hon kände sig gammal nu när vi hade blivit så vuxna, haha! Vi var ju och handlade som sagt, och där hittade jag en skitfin fotolåda (bilder i slutet av inlägget) som jag var tvungen att ha, och nu ligger den i min resväska och ska med hem till Vimmerby! En snygg inredningsdetalj och mycket roligare än att ha något tråkigt fotoalbum undanstoppat i något skåp, och det får plats 120 bilder där i. När vi kom tillbaka till mormor stannade vi där en liten stund medans pappa var ute med Chanel på en promenad och sedan så åkte vi mot Bålsta.

Och här hemma i Bålsta har vi väl inte gjort något särskilt direkt... Vi åt middag typ så fort vi kom hem och sedan var det ju meningen att jag skulle träffa Fidde men hon var för trött så det vart inget av det. Jag bokade tågbiljett till imorgon också och jag åker då 13.09 från Bålsta och är framme 17.46 i Vimmerby, vi fick gå till mammas jobb och skriva ut den eftersom det var en sådan där E-biljett.

Mamma och pappa har jour ikväll borta i hamnen så dom ska dit och vakta, eller ah, dom är där och vaktar just nu. Så jag är alldeles ensam hemma för dom tog med sig Chanel... Jessica & Izabelle är ju inte heller hemma såklart. Lite tråkigt eftersom det är min sista helg här på hela sommaren men det är ju inte så mycket att göra åt saken direkt. Jag är faktiskt ganska trött så jag lär väl gå och lägga mig snart ändå!



Tatueringspul!

Kategori: Allmänt

Har inte kunnat uppdatera här på ett tag då min app på telefonen krånglar... Men vi åkte i alla fall till Falun till min kusins tatueringsstudio "Stolta tuppens elektroniska tatuering", vi åkte typ vid 07.00 på morgonen och åkte i princip raka vägen dit så vi var framme runt 09.30. Micke var lite försenad eftersom han inte förväntat sig att vi skulle vara i tid, för det är vi faktiskt aldrig i vår familj.


image description



image description




När vi väl kommit in i studion så var det mammas tur först, hon skulle ju göra våra namn, alltså hennes barns namn på vaden. Hennes tatuering vart ju på vaden men så långt ner att den nästan sitter på ankeln. Jag tyckte det skulle bli kul att se hennes reaktion men vart lite besviken för hon rörde inte en min, hon låg där i stolen och läste en skvallertidning och verkade inte ett dugg berörd av situationen. Hennes tatuering är ju skriven med våra egna handstilar så det ser ut som om att det är vi som skrivit på hennes vad!


image description



image description




Efter mamma så var det Jessicas tur då, och hon skulle ju tatuera in en text under bröstet typ på revbenen. Mamma och pappa gick ut på stan i Falun sålänge och sprang några ärenden så jag fick hålla henne i handen, det var ju hennes första tatuering plus att hon skulle ha den på revbenen... Men det gick riktigt bra och hon tyckte inte det var lika farligt som hon hade förväntat sig (eftersom vår käre kusin hade sagt "bered dig på en dödskamp" haha, men antar att det är bättre att ha de värsta förväntningarna för då känns det väl inte lika farligt...) men jag tror att det fortfarande gjorde riktigt ont för jag fick fruktansvärt ont i handen! Hon är ju så jäkla stark och hon klämde min hand så hårt att jag trodde något ben skulle gå av där inne eller något... Hon skrev texten "Live for something, or die for nothing" och Micke fick till en skitsnygg stil på texten så det vart skitbra.


image description



image description




När Jessica var klar så hade mamma och pappa kommit tillbaka från stan, och då hade dom med sig mat. Alla andra åt pizza och jag åt sushi, mums! Micke skissade också en del på pappas tatuering och försökte få pappa att gå med på diverse olika idéer, men min far är ju så envis och hade ju sin vision så han gav inte med sig. Han tatuerade överarmen och det blev ett rött hjärta med en ring runt, och ringen var delad i 3 delar och under den så står ju våra namn i vår egen skrivstil. Hjärtat är ju mamma och ringen symboliserar oändligheten och den är ju tredelad för att representera oss 3 barn. Pappa rörde ju inte heller en min, men jag tror han var lite nervös innan Micke började tatuera för det syndes typ på honom fast han försökte spela tuff, haha! Men sen när han väl vart tatuerad så satt han typ och halvsov...






image description




När pappa var färdig så åkte mamma och pappa hem till Kenneth och Åsa så länge, för Chanel var ju med och hon var lite uttråkad... Jessica stannade med mig och var lite mental support för vid det laget hade jag blivit ganska nervös. Var absolut inte lika nervös som första gången men ändå lite, eftersom tatueringen jag skulle göra var betydligt mycket större än min första. Men det gick bra för mig med. Visst sved det till på några ställen och man fick lite ont i ryggen och ryggslutet eftersom det tog typ 3 1/2 timma att tatuera mig. Men vissa ställen var faktiskt riktigt sköna att tatuera, man rös nästan till lite för det var behagligt på något sjukt sätt. När vi var klara och jag fick se resultatet (dock är detta bara första sittningen, den ska fyllas i med färg också...) vart jag så fruktansvärt nöjd, tatueringen var helt över förväntan och jag är så jäkla stolt över den alltså! Namnen i banderollerna står för min farmor och farfar samt min mormor och morfar som alltid varit en stor del av mitt liv och det är dessa människor som varit med och format mig till den människa jag är idag.







När vi var klara åkte vi hem till Micke och Marlene för att katterna behövde lite mat och kärlek, och jag tror att deras katter typ var de sötaste små charmtroll som funnits (förutom mina egna bebisar då...) och dom bodde sjukt fint! Efter det så åkte vi hem till Kenneth och Åsa och grillade och hade sådär trevligt!


Word

Kategori: Allmänt

Kategori: Allmänt

Nu har jag städat klart så mycket jag kunnat, vet inte om mamma och pappa har någon dammsugare undangömd någonstans för den som jag hittat är totalt värdelös. Den suger inte alls! Så tänkte vänta tills mamma kommer hem och fråga henne, hon slutar ju ändå om typ tio minuter.

Min lillasyster dissade mig och åkte in mot stan och shoppade istället, så jag kanske får med mig mamma på lite shopping istället. Annars får jag väl gå helt själv... Forever alone!

Nu sitter jag i soffan och kollar på E! Channel och dricker kaffe för att få i mig lite mer energi.

Inte konstigt att jag typ hatar USA

Kategori: Allmänt

:D

Kategori: Allmänt

Städa städa städa…

Kategori: Allmänt

Har faktiskt hållt på och städa i 2H nu, och det lär jag få göra i någon timma till! Har stor-rensat badrumsskåpet här hemma och plockat lite i resten av huset, så nu kan jag snart ta tag i damningen och dammsugningen. Efter det drar jag och syrran till centrum och till heminredningsaffären här i Bålsta. Produktiv dag, I love it!

Terrorist-möbler

Kategori: Allmänt

Tydligen så har amerikaner gjort en studie som bevisat att amerikaner löper fem gånger större risk att bli dödad av en möbel, tex TV:n än av en terrorist idag. Ganska vettig studie ändå enligt mig eftersom amerikaner tror att alla är terrorister och att dem är så utsatta. Under 2010 dog tydligen 21 amerikaner av sina egna möbler mesans 15 amerikaner dog av terrorbrott, det var de siffrorna jag kom ihåg i huvudet just nu men artikeln finns annars att hitta hos Metro.

I Jojos mammas kök...

Kategori: Allmänt

Hänger den här skylten! Tycker den är både fin och har ett klockrent budskap, för det är ju faktiskt så vi kvinnor tänker...

Tidig morgon

Kategori: Allmänt

Gah, blir så trött på mig själv nu. Jag kan verkligen inte sova länge! Igår gick jag upp vid sju när jag tar min medicin, och idag gick jag upp vid åtta. Lyckades somna om efter att ha tagit medicinen men sedan ringde resursen och frågade om jag kunde jobba idag... Och det kunde jag ju såklart inte eftersom jag är typ 40mil bort! Dom ringer alltid mig när jag inte är i Vimmerby, haha!

Igår efter att jag kom hem från Jojo så käkade vi lite middag och sedan satt vi och var sociala resten av kvällen. Min kusin ringde och pratade på om min kommande tatuering som en liten galning, jag gav honom skissen så han skulle få en liten ide om vad jag ville ha och så sa jag att han fick leka med den och köra sitt eget stuk på den typ. Och det tyckte han var skitkul, så det bara flög ut idéer ur honom! Jag sa åt honom att jag litar på honom helt och fullt, för han vet ju mer vad som går och inte går samt vad som faktiskt blir snyggt.
Sedan testade vi nya GB nogger och 88:an i sådan där gräddglass-förpackning igår när vi fikade med familjen, och de var faktiskt goda, särskilt noggern. 88:an smakade inte så jättemycket för jag tror att det är själva chokladskalet på pinnglassen som gör mycket och det fanns ju inte i den där gräddglass-förpackningen, men noggern smakade nogger!

Idag så ska jag väl äta lite frukost och sedan tänkte jag faktiskt städa nedervåningen här i huset. Mamma sa att hon skulle göra det när hon kom hem från jobbet, men hur kul är det att börja städa direkt efter att man jobbat en hel dag? Och jag är ju ändå vaken och har inget bättre för mig liksom. Senare ska jag ta en tripp till centrum för att köpa ett par vårskor åt Patrik och en ny BH till mig själv, för den jag har med mig har gått sönder! Typiskt då det var min favorit...

Bjuder på en bild på lilla Chanel som ligger i gräset bland maskrosorna och busar.

Chanel i skogen

Kategori: Allmänt

Lek-dejt

Kategori: Allmänt

Har träffat jojo idag och vi har haft lite lek-dejt med våra bustjejer Meya och Chanel! Dom fick springa runt som små galningar på jojos baksida och Chanel smet in på grannens tomt och satte sig och sket... Alltid vår hund som gör sådant alltså, ingen hyfs! Efter att lekandet var över så tog vi en rejäl skogspromenad, härlig dag helt enkelt!

Presenter från Barcelona

Kategori: Allmänt

Fick den här hårklämman och ett lipbalm som luktar sjukt gott från mamma och pappa idag, dom hade köpt det i Barcelona när dom var där för ett tag sedan. Tyckte hårklämman var skitsnygg och så bra med tanke på att jag använder hårklämmor typ dagligen ju!

Igår och idag

Kategori: Allmänt

Igår när jag kom fram till Stockholm så mötte natta upp mig och vi gick och åt lite på Max, sedan åkte vi in till medis där en väldigt social hårdrocksalkis kom fram och pratade med oss mesans vi väntade på Kristin. Vi fattade typ inte vad han sa och han skrattade helt hysteriskt... Så vi tänkte att det nog var bäst om vi bara stod där och såg glada ut, så det gjorde vi då tills han tröttnade på oss. Dock spottade han som fan när han pratade så man fick sig en rejäl dusch...

När Kristin kom till medis så gick vi till ett ställe som heter Carmen, jag har aldrig varit där förr men det var väl ett sådant där vanligt, mysigt litet sunkhak! Efter det så drog vi till Ankan, eller "the laughing duck" som stället egentligen heter och satt där ett tag och snackade skit och hade sådär trevligt. Jag var dock tvungen att gå typ 00:20 eftersom jag skulle ta sista pendeln mot Bålsta.

När jag kom hem så väntade tonfisksallad, vilket jag verkligen behövde. Sedan gick jag och la mig och sov typ på en gång.

Imorse vaknade jag väl typ 07:00 och har inte kunnat somna om, har sovit konstigt för jag har skitont i nacken. Sedan är det så jäkla varmt inne i gästrummet... Och jag är ju pigg som fan i hjärnan så det känns inte som någon ide att ens försöka.
Nu ska jag äta lite frukost och kolla på "law abiding citizen"!

Mot Stockholm och Bålsta idag

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag och är helt färdig, ska ju dra till Stockholm och senare till Bålsta idag. Har packat och allt, men i vanlig ordning är jag ju sådär nojig och tror att jag har glömt hälften... Men jag tror att jag fått med mig allt! Jag är också sådär sjukligt stressad som jag blir när jag ska åka någonstans, särskilt när jag ska åka tåg. Bussen gillar jag mer för då sätter man sig på bussen och sen så sitter man liksom där tills man kommer fram! Med tåg så måste man ju matcha byten och hålla reda på alla biljetter osv...

Men jag tror det kommer gå bra, har som sagt 40min i Linköping så även om tåget från Vimmerby blir försenat borde jag hinna med allt. Jag borde dock gå och ta ut pengar till kustpilen för det är inte alltid dom tar kort, samt lämna tillbaka min lånebok på biblioteket... Men jag vet själv att om jag gör det kommer jag bli sönderstressad trots att jag har massor av tid. Tänkte gå till tempo och handla något och ta ut pengar där istället, och då tar jag med mig min packning direkt så går jag sedan ner till tågstationen i god tid...

Tråkigt att jag inte har några pengar på mitt kontantkort på mobilen också, för då har jag inget internet heller! Suger... För internet är bra när man är ute på resande fot för då kan man kolla upp allt i förväg och lugna nervena...

Bokat biljett!

Kategori: Allmänt

Nu har jag bokat och betalat min tågbiljett hem till Bålsta! Så imorgon åker jag från Vimmerby tjugo över två, och sedan så är jag framme i Stockholm klockan sex någon gång. Får sitta och vänta i typ 40min i Linköping, men jag ska hämta ut mina SJ-biljetter plus att jag fick lite extra pengar av min käre far så jag kunde köpa mig en glass, så det ska nog gå bra ändå!

Väl framme i Stockholm så tror jag att natta möter upp mig på centralen, och då vill jag mest troligt äta något. Antingen så blir det väl donken eller så blir det sushi om jag känner mig själv rätt, får ju passa på att äta på donken när man är i storstan, haha!
Senare ska jag och natta möta upp Kristin, så ska vi väl dricka vin i vanlig ordning. Fast jag får ju dricka alkoholfritt vin då... Och jag kommer nog att åka hem till mamma och pappa senare på kvällen med, så jag slipper sova i stan osv.

Nu har vi tvätt-tid och det är skitsegt... Men det är bra grejer på TV, typ top model allstars och project runway allstars!

Heartrate

Kategori: Allmänt

Sömn <3

Kategori: Allmänt

Somnade aptidigt igår, typ vid sju någon gång tror jag? Jag somnade iaf när Patrik vaknade och gick upp, haha, tragiskt förhållande. Idag vaknade jag när Patrik kom hem och skulle sova, alltså vid 07.30, men det är helt OK tror jag... Kan ju inte somna om så det måste helt enkelt vara OK!

Har precis fått i mig mina vitaminer och mineraler och nu ska jag väl försöka klämma i mig lite frukost. Efter det skuttar jag nog in i duschen så man känner sig ren, fräsch och pigg inför dagens bravader! Dock har jag ingen aning om vad jag ska göra idag, förutom att vi har tvätt-tid vid 18.00 ikväll. Och det är ju inte så jättespännande...

Men jag ska nog sätta mig ner och se vilka av solbritts 57 frågor jag kan besvara själv och sedan besvara resten av frågorna med hjälp av internet. Inget vi måste göra för skolan direkt men jag känner att det kan vara bra att göra för sin egen skull!
Sedan kanske jag ska ta en fika med Alice senare idag, hon skulle höra av sig så vi får väl se om hon har tid.

Annars så ska jag väl försöka packa lite inför avresan mot huvudstaden imorgon!

Avslutning fast ändå början?

Kategori: Allmänt

Idag så knöt vi ihop kurserna, fick reda på de sista betygen osv… vi fick bland annat linda amputerade ben (eller ah, vi fick träna på kuddar, haha!) och så fick vi 57 frågor som vår lärare tyckte vi borde kunna svara på nu när vi i princip är färdiga uskor. På eftermiddagen gick vi lite tipspromenad inne i skolan för det var så dåligt väder, jag och Jessica var de enda två med alla rätt, wuhuw! Sedan vart vi bjudna på lite fika och så :) ganska trevligt avslut på terminen tyckte jag!

Vi fick dock kursplanen och vår nya kurslitteratur för nästa termins pluggerier, så på ett sätt så vart det väl ett avslut och en start?

Tvångstankar?

Kategori: Allmänt

Varje gång jag lägger min väska någonstans, på bordet, på golvet eller på en stol tex så envisas dom om att dom ska ligga på den? Detta var det första som hände när jag kom hem idag och lade ifrån mig väskan på köksbordet...

Absolut sista skoldagen för terminen

Kategori: Allmänt

Idag ska jag till skolan och få reda på vilket betyg jag har i de kurser som jag ännu inte vet vilket betyg jag har i, logiskt, huh? Sedan blir det väl frågesport eller promenad eller något annat flummigt. Och efter det så är det slut på skolan för min del för denna termin! Jag ska ju till Bålsta/Smedjebacken/Falun så jag hinner inte vara med på vårt avslutningsfika, men jag har aldrig varit med på det ändå.

Anyways, har sovit pissdåligt inatt, strax under 3H så är inte på superhumör idag.

All by myself...

Kategori: Allmänt

Nu ska vi se hur detta går inatt då! Patrik började jobba för typ en timma sedan, och jag är ju numera van vid att han jobbar natt... Men de andra nätterna har ju jag hunnit somna innan han gått hemifrån eftersom jag haft skola dagen efter och han börjat jobba 00.45. Nu är jag ju smärtsamt medveten om att jag är totally alone när jag ska gå och lägga mig, och jag som är så mörkrädd och paranoid också! Jag får panik när det är släckt och mörkt, jag kan inte sova om det är för ljust och har jag typ en liten extralampa tänd så får jag någon tvångstanke om att det ska börja brinna. Så det här kommer bli en riktigt rolig natt, NOT!

Men jag funderar på att snart ta en dusch och sedan bara lägga mig i sängen och kolla på "without a trace" och bara ligga här tills jag somnar, och hoppas att det fortfarande är ljust ute när jag somnar... Får väl ta en kopp the med mig till sängen och svepa innan jag lägger mig och försöker slappna av, något varmt i magen kan ju underlätta.

Det är patetiskt, jag är fan en vuxen människa men inte klarar jag av att sova ensam i mörkret...

Att skaffa barn...

Kategori: Allmänt

Det är ju typ "inne" att skaffa barn nu för tiden, jag läste i någon tjejtidning för ett tag sedan att man skulle byta ut IT-väskan mot den nya IT-"prylen"... En bebis!

Jag tycker det är helt sjukt att det kan vara modernt med barn, för barn skaffar människor ändå. Man skaffar barn när man känner sig redo, och det är ju väldigt individuellt från person till person. Dock finns det människor som känner sig redo trots att dem inte är det, och det märker man ju senare. Jag tänker på alla barn som lever i splittrade familjer och som har flera syskon men inget syskon har samma mamma eller pappa som en själv. Man måste fundera över om ens förhållande skulle överleva ett barn, för det kan vara en stor prövning för två nyblivna föräldrar.

Sedan ska man väl skaffa lagom många barn, så alla barnen får mycket uppmärksamhet och så att man har råd att ge dem ett bra hem, bra mat och hela kläder. Barn behöver inte vara bortskämda för att deras bas-behov ska vara tillfredsställda. Kollade på ett program idag som handlade om 3 familjer som alla hade +10 barn, helt sjukt! Ungarna fick trängas 5-6st i ett litet sovrum och allt var skitigt och i dåligt skick i hela huset plus att dem fick köpa den billigaste maten, med andra ord väldigt onyttig mat. Att man inte har en spärr? En tjej som var med i det programmet gjorde graviditetstest varje månad i hopp om att vara gravid, och hon hade 12 barn. Hon måste ju kompensera för något på något sätt, hon borde få hjälp istället för att föda en massa barn som hon inte har tid/ekonomi för, med andra ord barn som hon inte kan ta hand om.

Sedan har jag ju förståelse för "olyckshändelser"! Alltså att man blir gravid, och det inte var planerat och man inte kan/vill göra en abort. För det är inget man kan rå för, och jag förstår dem som väljer att inte göra abort för det kan inte vara lätt att leva med efteråt. Alla kan bli bra föräldrar även om man blir det i tidig ålder, men man måste vara beredd på att få kämpa lite mer än alla andra. Och man får vara beredd på att förlora delar av sin ungdom. Det är inte alla nyblivna unga föräldrar som förstår detta...

Jag vet inte ens om jag vill ha barn, jag säger alltid att jag inte vill ha det, för barn är inget för mig. Men alla säger att jag också kommer växa upp och vilja ha ett, och kanske är det så... När jag har ett fast arbete, äger mitt eget hem och känner att jag levt klart mitt eget liv, då kanske jag blir sugen. Dock är jag rädd för att vara gravid och jag är rädd för att föda barn och jag är rädd för att handskas med små barn. Och eftersom jag har ADHD så är det större risk att jag får ett barn med neuropsykologiskt funktionshinder, vilket kan vara autism, ADD, ADHD och Aspergers. Och det skulle kännas jobbigt, att veta att det är mitt fel om mitt barn har det jobbigt i livet...

Ah, vart ett längre inlägg än vad jag hade tänkt. Tänkte först bara berätta om TV programmet som handlade om dom där som skaffade asmånga barn.. Men jag tänker väl lite för mycket som jag måste få ur mig! En bild på lilla Alva som kör min mormors rullator får stå för det här inlägget, för Alva är typ världens goaste lilla unge. Och det är ganska stort med tanke på att det kommer från mig, haha!

:D

Kategori: Allmänt

Det bästa...

Kategori: Allmänt

Det här måste ju vara bland det bästa som finns på morgonen, att kunna sätta sig ute på balkongen och dricka en kopp kaffe i lugn och ro. Idag är vädret dock såpass kallt att jag måste ha vårjackan på mig, men det gör inte så mycket...

Kan inte sova länge om dagarna

Kategori: Allmänt

Alla som känner mig vet verkligen hur mycket jag älskar att sova om dagarna, alltså verkligen sjukt länge! Och det bästa jag vet är ju att bara ligga och dra mig i sängen och inte behöva gå upp när jag är ledig. Tyvärr så är jag inte sådan längre, på gott och ont. Jag har väl vuxit upp eller något, för nu vaknar jag runt halv tio-tio varje ledig dag och kan inte somna om och kan inte ens ligga och dra mig i sängen som jag brukar. Och jag ska väl kanske vara glad att jag vaknar så sent som vid tio egentligen, jag vet folk som har deras "biologiska väckarklocka" inställd på klockan sex på morgonen trots att dom är lediga! (typ min pappa...)

Nu är jag vaken iaf, och jag ska försöka tassa runt lite försiktigt i lägenheten för att inte väcka Patrik. Han ska jobba från 19.00-07.15 inatt så därför behöver han den sömn han kan få! Jag ska nog äta lite frukost och diska för att sedan spela lite sims 3 eller något, det var ganska längesedan nu. Eller diablo II kanske?
Vi får se vad jag känner för sen helt enkelt!

Indiana boots

Kategori: Allmänt

Fick ett litet ryck för ett tag sedan och har sedan dess letat efter sådana här boots med fransar på. De flesta jag hittade var ganska dyra men nu hittade jag dessa på http://www.monella.se/stovlar/indiana-boots och dem gick på runt 500kr. Dock så har jag inte råd att shoppa alls just nu som jag tidigare sagt, men om stövlarna finns kvar när jag får pengar igen så ska jag lätt klicka hem dom! Känns så fräscht att dom är såpass ljusa i färgen också tycker jag, och skorna har ju en lite bohem/avslappnad stil sådär som jag gillar det.




Indiana boots, 499:-

2/6

Kategori: Allmänt

Har varit så fruktansvärt frustrerad på tele2/comviq nu under dagen, snacka om att verkligen förstöra en hel dag!

Men men, jag har liksom inte gjort särskilt mycket idag. Är ju liksom ledig så finns inte sådär supermycket att göra. Jag har pratat i telefon med Natta i strax över tre timmar dock, höhö. Under tiden har jag druckit kaffe ute på balkongen, diskat och plockat ihop kläder som legat på golvet samt förflyttat mattor från ett förråd till ett annat. Har man inget att göra så skapar man väl saker att göra.

Patrik slutar om ungefär en timma och så ska han och handla och efter det kommer han hem! Ska bli skönt att få lite sällskap för då kan man ju ligga och kolla på TV men ändå prata, och då känns det inte lika jobbigt. Jag kan typ inte sätta mig ner framför TV:n nu när jag är ensam hemma, för jag sitter där i kanske fem minuter sedan tröttnar jag.

Tele2/comviq suger!

Kategori: Allmänt

Har alltid haft typ tele2/comviq och jag har ju kontantkort för jag klarar inte av att ha ett abonnemang. Jag tankar alltid på med "kompis 195" och har just nu även deras sommarkampanj som ska göra det hela ännu billigare. Igår när jag kollade mitt saldo så hade jag typ strax över 200kr på kontantkortet, när jag vaknade upp imorse hade jag 3 sms från comviq varav 2 berättade hur mycket jag hade surfat (vilket jag tyckte var riktigt skumt för jag har aldrig fått ett sådant förut) och i det sista stod det att mitt saldo var lågt, så jag gick in och tittade... 0.00kr har jag tydligen kvar då! Vilket är jävligt skumt då min mobil alltid är kopplad till wifi, man har 0,2G gratis surf med comviq kompis 195 + att dom alltid skryter om att de ska vara så billiga att surfa med, har nog fått några sms där det står att man ska betala max 6-7kr/24h?

Fick gå in på deras hemsida och chatta med deras Kundservice. Jag hade själv redan konstaterat att det måste vara själva surfet som dragit så mycket pengar men att de måste ha dragits alldeles för mycket, så jag skrev det till kundtjänsten. Under 20min fick jag 3 svar och under denna tid var jag alltså kopplad till en person i kundtjänst och beskrev mitt problem. Två av svaren var typ "ok, ska kolla upp det" och det sista svaret var "det verkar som din datatrafik dragit iväg lite inatt"… no shit sherlock? Precis det jag skrev till honom när jag ställde min fråga. Inkompetent Kundservice? Svar ja! Jag skrev ett mail till dom efter det och var lite arg, förmodligen kommer det inte ske så mycket mer då det är den lilla människan mot det stora företaget.

Men jag ska nog byta operatör iaf, för jag vill inte ha en operatör som kan dra över 200kr för en person mellan klockan 00.00-01.00 någon gång fram till 08.00 på morgonen. Känns inte riktigt schyst.

Spencer <3 Patrik

Kategori: Allmänt

Nu är missarna glada för att Patrik har vaknat! Söt-Spencer ligger på Patriks mage och myser, och jag fick precis reda på att Patrik inte ska jobba inatt utan jag hade tagit fel på dagar eftersom han är ledig natten mellan fredag och lördag och natten mellan lördag och söndag! Så jag slipper sova ensam inatt, yay!

Ledighet = tråkigt!

Kategori: Allmänt

Jag har ju ingen skola på fredagar så idag är jag ledig. Vaknade när Patrik kom hem från skolan runt 10 snåret. Han jobbade natt inatt och imorse när han slutat gick han alltså till skolan för att avsluta sin sista kurs och skriva slutprov, duktig kille man har! Nu sover han ganska bra inne i sovrummet tror jag men det har han ju förtjänat, han ska ju jobba inatt igen plus att han lagt sig tillgänglig för övertid i helgen.

Själv har jag haft en otroligt tråkig dag idag. Kollade ju på kläder på Gina tricots hemsida och om jag skulle beställa allt jag ville ha så skulle det gå på strax över 2000:- vilket inte är så farligt med tanke på hur många plagg det var. Dock är jag ju utfattig till och med i slutet av juli månad så vi får väl hoppas på att dom har några snygga grejer då med. Synd att jag inte får betygspengar som jag fick i gymnasiet, för så jäkla bra det har gått för mig i alla kurser denna termin så skulle jag vara lite smårik.

Fick reda på resultatet från gårdagens prov där jag fick MVG och var 2 poäng ifrån alla rätt... Det hjälpte nog mitt slutbetyg i kursen lite för jag fick mail av min lärare och hon sa att det var just ett MVG hon satt som betyg på mig i kursen, känns jävligt skönt.

Håller iaf på att avlida av rastlöshet här hemma, ledighet är bara kul om man har planer för ledigheten, om man ska hitta på något men det ska tyvärr inte jag. Jag ska bara ligga hemma och dega, kanske tycka synd om mig själv lite eller något.

Lillasyrrans blivande vovve!

Kategori: Allmänt

Var bara tvungen att ladda upp en bild på hunden som min lillasyster Izabelle förmodligen ska åka och hämta i Blekinge nu under Juni månad. Jag tyckte den var så söt och har så ovanlig färg och så fina ögon så ville slänga upp en bild på honom! Han är en blandis mellan rottis, vit schäfer och vanlig schäfer. Min syster och han ska komma och bo hos oss i sommar, och förhoppningsvis så tar hon med sig lilla Chanel också!

Vill ha: Gina Tricot

Kategori: Allmänt

Det är just när man inte har några pengar att spendera som man vill ha som mest grejer, och hittar som mest snygga grejer dessutom! Här är några klädesplagg och accessoarer som jag hittade på Gina Tricots webbshop som jag vill ha i min garderob.



Alice skirt, 199:-


Amanda Fringe jacket, 599:-


Ami Singlet, 79:-


Bea Dress, 149:-


Bonnie Jacket, 399:-


Candice Dress, 249:-


Cross Hoops, 99:-


Klara Dress, 99:-


Malin Fringe Bag, 149:-


Martina Poncho, 249:-


(... alla bilder är såklart tagna från http://www.ginatricot.com/se/sv/start ...)